Afgjorde straffesparksdrama med "Panenka": "Jeg var faktisk ikke nervøs"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Afgjorde straffesparksdrama med "Panenka": "Jeg var faktisk ikke nervøs"

Roony Bardghji jubler efter sit afgørende straffespark mod Sparta Prag
Roony Bardghji jubler efter sit afgørende straffespark mod Sparta PragProfimedia
FC Københavns spillere var i sand eufori efter at det lykkedes dem at gå videre i kvalifikationen i Champions League efter et nervepirrende straffesparksdrama mod Sparta Prag.

Roony Bardghji afgjorde straffesparkskonkurrencen, da han scorede på FCK's fjerde forsøg med en "ren panenka" efter at tjekkerne havde brændt to spark.

"Jeg var faktisk ikke nervøs, sagde Roony Bardghji til Ekstra Bladet og forklarer: Jeg vidste, at jeg var nummer fire (FCK's fjerde sparker, red.), så hvis de missede to, så skulle jeg afgøre det. Og jeg vidste, at jeg ville chippe den."

"Sådan nogle situationer vil man aldrig glemme. Så man vil gerne være i sådan nogle situationer", sagde han.

Christian Sørensen havde svært ved at få armene ned efter den danske triumf. 

"Det er det vildeste nogensinde. Hold kæft, det er fedt. Og hvor er det fortjent, når man kommer tilbage to gange i den forlængede spilletid. Det her hold har så store nosser", sagde Christian Sørensen.

Spillerne var meget enige om, at det var en emotionel rutsjebanetur at komme igennem kampen, hvor FC København i flere tilfælde var på randen af sammenbrud.

"Det var ikke kønt. De var bedre end os i store dele af kampen, og at vi kommer tilbage to gange, vidner om, hvad vi er i stand til. Vi har en målmand, som er verdensklasse. Og så udviser holdet en mentalitet udover det sædvanlige", sagde Nicolai Boilesen efter kampen