Mainz-chef raser over manglende straffespark: Han bliver sparket lige i ansigtet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mainz-chef raser over manglende straffespark: Han bliver sparket lige i ansigtet

Ludovic Ajorque modtager lægehjælp.
Ludovic Ajorque modtager lægehjælp.Profimedia
Efter den tiende Bundesliga-kamp i træk uden sejr var det meget svært at dæmpe gemytterne hos FSV Mainz 05. Træner og spillere var rasende efter 1-1 mod nedrykningstruede Union Berlin, men det var ikke deres egen præstation, men derimod dommer Martin Petersens bedømmelse af en scene fra kampens tiende minut.

"Det er virkelig ekstremt bittert for os. Jeg kan ikke forstå, hvorfor der ikke blev dømt straffe," fortæller træner Jan Siewert synligt oprevet på pressemødet. Hans angriber Ludovic Ajorque havde fået et spark i ansigtet fra Union-forsvareren Robin Knoche med fuld kraft.

Franskmanden, hvis næse blødte bagefter, blev ikke tildelt et straffespark - sandsynligvis fordi hans modstander også havde spillet bolden med sit skinneben forinden. En mildest talt tvivlsom beslutning, men VAR greb ikke ind i den lange behandlingsfase, der fulgte efter Ajorques skade.

"Ludo header helt klart bolden først, og han (Robin Knoche, red.) sparker ham derefter lige i ansigtet. Det er utroligt for mig," kommer det fra Siewert.

"Enhver, der har en anden mening, bør overbevise mig."

Hans spillere var tidligere kommet med lige så klare udtalelser på DAZN. Både målscorer Jonathan Burkardt og nyindkøbet Nadiem Amiri beskrev beslutningen som "utrolig."

"Det gør virkelig ondt, for mig er det et meget klart straffespark," siger Burkardt.