Jorden brænder under Chelsea-træner efter nyt hjemmebanenederlag mod Villa

Jorden brænder under Chelsea-træner efter nyt hjemmebanenederlag mod VillaProfimedia
Bedst som man troede, at Chelsea med tre sejre i de seneste fire kampe var ved at komme på ret køl, skuffede London-giganten nok en gang.

Aston Villa blev det fjerde hold i indeværende Premier League-sæson til at tage tre point med fra Stamford Bridge. Gæsterne vandt 2-0 i en chancerig affære, hvor Chelsea brændte og brændte.

Resultatet betyder, at Chelsea rykker ned på Aston Villas 10.-plads, mens Birmingham-klubben rykker op på 9.-pladsen i tabellen.

Chelsea sad tungt på spillet, men én ting havde de to hold tilfælles - begges defensiver havde store huller.

Hjemmeholdet vadede i chancer og gav VM-vinder Emiliano Martínez en travl dag på kontoret i Aston Villa-målet. De fleste afslutninger var dog af for ringe kvalitet.

Aston Villa stod dybt, men Chelseas lasede defensiv efterlod masser af mulighed for kontrastød. Det bekom gæsterne godt.

Chelsea - Aston Villa
Chelsea - Aston VillaOpta by Stats Perform

Efter 18 minutter kom de i front med god hjælp fra især Marc Cucurella. Den spanske back fik headet en lang fremlægning over sin egen bagestemand og gav Ollie Watkins frit løb mod mål.

Elegant løftede han bolden over Kepa Arrizabalaga og gjorde det til 1-0.

Den ene chance efter den anden tilfaldt Graham Potters hjemmehold, men det eneste, som var større end chancerne, var ineffektiviteten.

Anden halvleg tegnede det samme billede. Desværre for Chelsea også med gæsterne som de eneste, der kunne sparke bolden i mål i chanceinfernoet. Det gjorde John McGinn så til gengæld også på flot vis.

Efter et hjørnespark endte bolden uden for feltet hos skotten, der klappede flot til den og hamrede den ind.

En bakke var blevet til et bjerg for Chelsea, som blev ved med at prøve, men uden held. Det ottende liganederlag under Potter blev en realitet.

Eneste gode nyhed for holdet var, at den franske midtbanemotor Ngolo Kanté blev skiftet ind til comeback. Han har været skadet siden midten af august.