Bundesliga: Frankfurt ydmyger Bayern og Kaufmann hjælper Union Berlin til første sejr i 17 kampeProfimedia
Eintracht Frankfurt sendte lørdag chokbølger gennem den tyske Bundesliga, da de på eget græs ydmygede Bayern München med 5-1.

Samtidig var Mikkel Kaufmann med til at give Union Berlin deres første sejr i 17 kampe, da klubben fra Berlin på egen græs besejrede Borussia Mönchengladbach med 3-1.

Frankfurt straffede kynisk Bayern Münchens fejl, da den forsvarende tyske mester blev nedsablet med 1-5.

Effektiviteten var i top for Eintracht Frankfurt, der hjemme nedsablede Bayern München med 5-1.

Frankfurt overlod i kampen med glæde bolden til Bayern, der sjuskede, hvilket hjemmeholdet flere gange straffede kynisk.

Med nederlaget er Bayern fortsat på andenpladsen i toppen af den tyske Bundesliga, hvor Bayer Leverkusen topper med tre point mere end sydtyskerne.

Frankfurt, der har haft en skidt sæsonstart, indtager med sejren sjettepladsen og bevæger sig tættere på pladserne, der giver adgang til europæisk fodbold.

Eintracht Frankfurt - Bayern München - Spiller-karakterer
Eintracht Frankfurt - Bayern München - Spiller-karaktererFlashare

Hjemmeholdet kom fremragende ud til kampen lørdag og blæste på kontraer hen over Bayern.

Den gode start gav hurtigt pote, da angriberen Omar Marmoush efter lidt mere end ti minutter bragte Frankfurt i front.

Situationen var i første omgang blevet farlig, da Bayerns Noussair Mazraoui fuldstændig kiksede at cleare et indlæg efter en Frankfurt-kontra.

Efter en halv time var den igen gal i Bayern-forsvaret.

Svagt forsvarsspil i Bayern-defensiven sammen med et svagt indgreb af Manuel Neuer i målet gjorde, at Frankfurts Eric Ebimbe sled sig igennem og prikkede bolden ind til 2-0.

Få minutter senere blev det også 3-0 til, da Hugo Larsson på en ny omstilling sparkede den ind ved fjerneste stolpe.

Lige inden pausen sendte Bayerns Joshua Kimmich lidt moral ind i det sydtyske hold, da han uden for feltet drejede bolden flot op i det korte hjørne.

Union Berlin - Gladbach - Spiller-karakterer
Union Berlin - Gladbach - Spiller-karaktererFlashare

Lige lidt hjalp det, for tidligt i anden halvleg straffede Frankfurt endnu en gang gæsterne på en omstilling, da Eric Ebimbe gjorde det til 4-1.

Efter en time blev det en regulær ydmygelse af den tyske storklub, da Ansgar Knauff gjorde det til 5-1.

Derfra var det mest frustrationer fra flere Bayern-spillere, der fyldte i den resterende del af kampen.

I Bremen led danske Jess Thorup sit første nederlag som Augburg-træner, da holdet tabte 0-2 til Werder Bremen, der havde Jens Stage på banen i hele kampen. Mads Pedersen spillede fuld tid for Augsburg på venstrebacken.

Joakim Mæhle og Jonas Wind fik begge ligeledes fuld tid på banen for Wolfsburg, der på hjemmebane tabte 0-1 til Freiburg.

Dansk succes var der dog for Mikkel Kaufmann, der scorede for første gang for Union Berlin i holdets 3-1-sejr. Danskeren scorede til 3-0.

Det var en sejr, som i den grad faldt på et tørt sted for Union Berlin, der inden lørdag ikke havde vundet siden slutningen af august.