Bayern-stortalent roser Kane til skyerne: Endnu nemmere at spille med ham end forventet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bayern-stortalent roser Kane til skyerne: Endnu nemmere at spille med ham end forventet

Bayern Münchens engelske angriber Harry Kane kunne snuppe lørdagens kampbold med hjem efter endnu et hattrick.
Bayern Münchens engelske angriber Harry Kane kunne snuppe lørdagens kampbold med hjem efter endnu et hattrick. AFP
Bayern Münchens angriber Jamal Musiala er overrasket over den spirende kemi i de tyske mestres angrebslinje, efter at hans hold lørdag vandt 4-0 over Borussia Dortmund i lørdags.

"Jeg forventede høje (standarder, red.), men ikke så høje, som han har leveret indtil videre," fortæller Musiala om samarbejdet med engelske Harry Kane ovenpå lørdagens sejr.

"Det er endnu nemmere at spille med ham, end jeg troede."

Kane scorede tre mål i den dominerende opvisning og har nu scoret 15 mål i 10 kampe for Bayern, siden han skiftede fra Tottenham i sommer, mens han også har lavet fem assists i samme periode.

Musiala fortæller samtidig: "Jeg føler mig godt tilpas med Harry, han slår nogle fantastiske afleveringer."

"Jeg kan løbe ind bag ham, og så finder han mig."

Bayern Münchens engelske angriber #09 Harry Kane (L) fejrer sin scoring til 0-4.
Bayern Münchens engelske angriber #09 Harry Kane (L) fejrer sin scoring til 0-4.AFP

20-årige Musiala, som voksede op i England, men spiller for Tyskland, siger, at han håber, kemien mellem de to kun vil blive bedre, "jo flere kampe vi spiller."

Musiala understreger samtidig, at det var vigtigt, at Bayern "viser en reaktion" efter deres eliminering fra den tyske pokalturnering i midtugen mod Saarbrücken fra landets tredje bedste række.

Bayern-kaptajn Manuel Neuer roser ligeledes holdets engelske angriber og siger til tysk TV: "Det er hans erfaring, han bragte den med sig til Bundesligaen fra England, og han viser os det uge efter uge."

Dortmund gik ind til kampen uden nederlag, men er nu syv point efter førerholdet Bayer Leverkusen og fem efter Bayern München med kun ti kampe spillet i denne sæson.

Dortmunds sportsdirektør Sebastian Kehl lykønsker Bayern med den "fortjente sejr" og fortæller journalisterne, at den "iskolde" Kane "havde chancer, som han udnyttede."

"Hans holdkammerater satte ham i gode positioner," uddyber Kehl, selvom han indrømmer, at "ved et par lejligheder gjorde vi tingene lette for ham."