FC Midtjylland angriber bliver Sydkoreas frelser ved Asian Cup

FC Midtjylland angriber bliver Sydkoreas frelser ved Asian CupProfimedia
Den lignede længe avancement til Saudi Arabien, men Gue-Sung Cho udlignede i niende tillægsminut. Sydkorea gik videre til kvartfinalen efter straffespark.

Første halvleg var jævnbyrdig mellem Saudi Arabien og Sydkorea, og fik ikke for alvor bragt sindene i kog på Education Stadium i Qatar, der er vært for turneringen.

Anden halvleg var knap startet, før Abdullah Radif bragte Saudi Arabien i front. Al-Shabab var netop blevet indskiftet i pausen.

Herefter overtog sydkoreanerne mere og mere af spillet, og tilspillede sig flere store muligheder.

FC Midtjyllands Gue-Sung Cho startede på bænken for Jürgen Klinsmanns tropper, men blev sat ind med lidt mindre end en halv time tilbage, og det skulle vise sig at være en god beslutning.

Dybt i dommerens tillægstid, kunne Cho bringe kampen i forlænget spilletid med et velplaceret hovedstød.

Det lykkedes ikke at finde en afgørelse i åbent spil, og da Saudi Arabien brændte to straffespark i træk, kunne Sydkorea løfte armene i triumf.

Cho omsatte også et af sydkoreanernes straffespark, og blev dermed vital i Sydkoreas avancement til kvartfinalen.

I kvartfinalen venter Australien, der vandt 4-0 over Indonesien i deres 1/8-finale.