Ronaldo vinder første titel for Al-Nassr med to mål: Blev båret fra banen i overtiden

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ronaldo vinder første titel for Al-Nassr med to mål: Blev båret fra banen i overtiden

Opdateret
Ronaldo med trofæet
Ronaldo med trofæetReuters
Cristiano Ronaldo førte 10-mands Al-Nassr til deres første Arab Club Champions Cup-titel nogensinde efter at have scoret to gange i en 2-1-sejr i forlænget spilletid over det saudiske hold Al-Hilal lørdag på King Fahd Stadium.

Ronaldo formåede ikke at vinde et trofæ i sidste sæson efter sit skifte til Al-Nassr, som sluttede på andenpladsen i Saudi Pro League, men han scorede seks gange i turneringen og blev topscorer på vejen til titlen.

Turneringen spilles af de bedste arabiske klubber i regionen og omfattede hold fra Saudi-Arabien, Qatar, De Forenede Arabiske Emirater, Irak, Marokko, Tunesien og Algeriet.

Det stjernespækkede Al-Nassr-hold havde mange chancer for at score i første halvleg, hvor nyindkøbene Sadio Mane, Seko Fofana og Marcelo Brozovic alle blev afvist af målmand Mohammed Alowais.

Ronaldo i aktion
Ronaldo i aktionReuters

Kampen forblev målløs indtil seks minutter inde i anden halvleg, hvor Al-Hilals Malcom lagde bolden på tværs og fandt brasilianeren Michael, som bragte sit hold foran med et hovedstød.

For at gnide salt i såret lavede den 27-årige endda Ronaldos målfejring, da han løb hen til hjørneflaget og sprang op i luften.

Det så ud til at tænde Ronaldo, og Portugals kaptajn udlignede i det 74. minut, da han scorede for femte kamp i træk på et fladt indlæg fra højrebacken Sultan Al-Ghannam.

Al-Nassr-forsvareren Abdulelah Al-Amri blev udvist i anden halvleg, og Nawaf Boushal fik marchordre på bænken for at diskutere med en dommer, men de holdt stand og tog kampen til forlænget spilletid.

Ronaldo fordoblede føringen i første halvdel af den forlængede spilletid, da han udnyttede en returbold fra overliggeren og headede bolden i mål, mens målmanden var ude af sit felt.

Der var dog bekymring, da Ronaldo blev båret fra banen med en skade efter et sammenstød i anden periode af den forlængede spilletid - kun to dage før deres Saudi Pro League-åbningskamp mod Al-Ettifaq.

Se et sammendrag af kampen på Flashscore