Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Gik bort i en alder af 25 år: Tyskland sørger over tidligere U-landsholdsspillers død

Regensburg-profilen Agyemang Diawusie er død i en alder af 25 år.
Regensburg-profilen Agyemang Diawusie er død i en alder af 25 år.Profimedia
Fodboldklubben Jahn Regensburg i den tyske 3.Bundesliga sørger over tabet af sin spiller Agyemang Diawusie. Klubben meddelte tirsdag, er den 25-årige gået bort.

"Klubben er chokeret og dybt bedrøvet over denne tragiske begivenhed," meddelte Regensburg. Der var i første omgang ingen oplysninger om årsagen til dødsfaldet.

"Familien Jahn sørger med de efterladte, og vores tanker er hos Agyemangs familie, slægtninge, nære venner og kammerater," lød det i en erklæring fra klubben:"På grund af den forfærdelige situation og af respekt for hans familie beder vi om, at deres privatliv respekteres."

Diawusie havde spillet for SSV Jahn siden juli og optrådte senest i kampen mod 1860 München den 4. november. Han havde også tidligere spillet for det tyske U-landshold.

Diawusies karriere

Han er født i Berlin og havde allerede spillet for Regensburg som ungdomsspiller. Derefter skiftede han til 1. FC Nürnberg og tog efterfølgende springet til RB Leipzig. Her skrev han under på en professionel kontrakt i sommeren 2017 og blev udlejet til SV Wehen Wiesbaden. Han nåede også at spille for FC Ingolstadt og Dynamo Dresden.

I juli 2022 skiftede Diawusie til den østrigske klub SV Ried, inden han vendte tilbage til Tyskland til SpVgg Bayreuth i januar 2023. Kort tid efter underskrev han en kontrakt i Regensburg frem til sommeren 2025.

Diawusie spillede én landskamp for det tyske U19-landshold mod Tjekkiet den 13. november 2016.