HSV skød sig selv i foden igen i kampen om Bundesliga-oprykning

HSV skød sig selv i foden igen i kampen om Bundesliga-oprykningProfimedia
HSV tabte fredag aften endnu et skridt i bestræbelserne på at opnå direkte oprykning til Bundesligaen, da de måtte nøjes med 2-2 hjemme mod Paderborn.

Efter nederlaget sidste uge mod Magdeburg, lå HSV før kampen på tredjepladsen fire point efter Heidenheim og var derfor næsten tvunget til at få alle tre point mod Paderborn eftersom der kun manglede fire kampe i 2. Bundeligaen.

HSV fik også en glimrende start efter 39 minutter, da Jean-Luc Dompe servede en lækker skruet stikning til Robert Glatzel, der scorede sit første mål i en måned ved at dirigere bolden det sidste stykke over målstregen med en lang tå.

Det tog dog ikke Paderborn mange minutter at udligne, da Julian Justvan blot tre minutter senere over for et sårbart Hamburg-forsvar kunne skrue bolden i mål fra kanten af feltet uden chance for Heuer Fernandes i Hamburg-målet.

HSV fik annulleret en scoring kort før pausefløjt, men det udsolgte Volkspark fik alligevel noget at juble over fire minutter efter pausen, da Sonny Kittel udnyttede en grov forsvarsfejl til at gøre det til 2-1.

Umiddelbart herefter producerede HSV masser af åbne chancer til at øge føringen, men som så mange gange før blev HSV straffet for deres egen grove fejl, da Miro Muheim klodset trådte Florent Muslija i hælen inden for straffesparksfeltet og Muslija ekserkverede selv straffesparket til at bringe balance i regnskabet.

Trods stort HSV-pres mod slutningen blev der ikke scoret mere i kampen, og dermed ligger HSV stadig på tredjepladsen med tre points op til Heidenheim med tre kampe igen i ligaen.

Tredjepladsen i 2. Bundesliga skal i playoff med Bundesligaens tredjenederste hold om adgang til Bundesligaen. Darmstadt fører 2. Bundesliga og kan med en sejr over St. Pauli lørdag endegyldigt sikre sig oprykning til Bundesligaen.