Emil Forsberg sagde farvel til Red Bull Arena med stil

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Emil Forsberg sagde farvel til Red Bull Arena med stil

Emil Forsberg skal efter årsskiftet tørne ud for New York Red Bulls.
Emil Forsberg skal efter årsskiftet tørne ud for New York Red Bulls.JAN WOITAS/DPA/dpa Picture-Alliance via AFP
Svenske Emil Forsberg kom ind fra bænken og blev matchvinder, da RB Leipzig lørdag hjemme slog Hoffenheim 3-1 i Bundesligaen.

Det var helt tydeligt et emotionelt øjeblik for den 32-årige midtbanespiller og på tribunerne, da han spillede sin sidste hjemmekamp efter ni år i klubben.

Forsberg skifter således til Leipzigs søsterklub New York Red Bulls fra årsskiftet, bekræftede den tyske klub få minutter efter slutfløjtet.

Forsberg kan også komme i spil på udebane mod Werder Bremen tirsdag, men det ni år lange ophold i den østtyske klub er ved at være forbi.

Med 324 kampe for RB Leipzig er Forsberg nummer to på listen af spillere med flest optrædener. Yussuf Poulsen er klubbens rekordholder med 380 kampe.

Emil Forsberg skiftede til RB Leipzig fra Malmø FF tilbage i sæsonen 2014/2015. Dengang lå Leipzig-holdet i 2. Bundesliga, men i sæsonen 2016/2017 spillede de deres første sæson i Bundesligaen, og de har været en del af toppen siden.

I klubbens første sæson i Bundesligaen var Emil Forsberg nærmest en maskine, da midtbanespilleren stod for otte scoringer og hele 19 oplæg.

Nu skal den 32-årige teknisk stærke spiller forsøge at hjælpe New York Red Bulls.