Fik et kvarter på isen: Lars Eller gør lyndebut for mesterholdet i NHL

Det var grundspilskamp nummer 931 i NHL for Lars Eller, da han natten til torsdag kom på isen for sit nye mandskab, Colorado Avalanche.Profimedia
Knap syv timer. Så længe skulle der gå fra, at Colorado Avalanche offentliggjorde, at holdet havde hentet Lars Eller, til at danskeren fik sin debut for Stanley Cup-mestrene på isen i NHL, Nordamerikas bedste ishockeydivision.

Desværre for danskeren og co. endte kampen med et 5-7-nederlag til New Jersey Devils.

Lars Eller startede i holdets tredje kæde og fik i alt 14 minutter og 28 sekunder på isen.

Efter at være kommet bagud 1-3 i første periode så det svært ud for Colorado Avalanche.

Da New Jersey Devils gjorde det til 5-1 efter knap seks minutter af anden periode, så det nærmest umuligt ud.

Men tre mål på godt to minutter for Colorado gav liv i kampen igen, inden New Jersey Devils udbyggede føringen til 6-4.

I tredje periode skabtes der igen håb i Colorados geledder. Russiske Valeri Nichushkin reducerede til 5-6 for Colorado Avalanche, og holdet kunne begynde at lede efter en udligning.

Den kom dog aldrig, og i stedet kunne schweiziske Nico Hischier hamre pucken i et tomt net og gøre det til 7-5 for New Jersey Devils, efter at Colorado havde taget holdets målmand af isen.