FCM-boss lovpriser egyptisk kreatør efter drømmedebut

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FCM-boss lovpriser egyptisk kreatør efter drømmedebut

FCM-boss lovpriser egyptisk kreatør efter drømmedebut
FCM-boss lovpriser egyptisk kreatør efter drømmedebutProfimedia
Den egyptiske offensivspiller Emam Ashour leverede noget af en drømmedebut, da han torsdag aften blev skiftet ind i FCM's Europa League-kamp mod Sporting.

FCM's nyerhvervelse bragte ulvene på 1-0 efter bare ti minutter på banen, og egypteren var kun en Sporting-udligning i kampens døende sekunder fra at kunne kalde sig matchvinder.

Efter kampen modtog Ashour stor ros fra FCM-træneren Albert Capellas, der blot havde nået at se målskytten an i én træning inden torsdagens Europa League-brag.

"Vi vidste på forhånd, at han er en spiller, der kan sætte sit præg på en kamp. Han er rigtig dygtig, og han er typen, der kan gøre forskellen".

"Vi ved, at han har store kvaliteter, og jeg ved, at han kan hjælpe FC Midtjylland i fremtiden. Han har nogle elementer i sit spil, som andre spillere ikke har", siger Capellas.

Den egyptiske debutants flotte indhop gjorde også indtryk på ulvenes målmand Jonas Lössl, der så Ashours scoring fra en god vinkel.

"Målet var jo ren magi. Jeg stod lige i linjen af det, og der var ikke ti centimeter til den ene eller anden side, hvor bolden kunne gå ind".

Mr. 100 % i FC Midtjylland
Mr. 100 % i FC MidtjyllandFlashscore

"Jeg spurgte ham også bagefter, hvilket ben han foretrækker, og det havde han ikke rigtigt et entydigt svar på", siger Lössl.

FCM-keeperen forklarer videre, at 24-årige Ashour besidder nogle individuelle egenskaber, der ikke er til at tage fejl af.

"Der er noget individuel klasse, som vi ikke kan komme udenom, og det er fantastisk at se".

"Det er virkelig dejligt at få ind på holdet på den måde. Jeg har ikke set, hvordan han reelt faldt ind i taktikken, men det ser da lovende ud, må man sige. På godt jysk", afslutter Lössl.

Emam Ashour og resten af FC Midtjylland spiller returkamp mod Sporting i Europa League-playoff torsdag i næste uge.