Drømmestart sender Vejle tættere på Superligaen

Drømmestart sender Vejle tættere på SuperligaenProfimedia
Der begynder at tegne sig et klart billede af, hvem der rykker op i Superligaen til den kommende sæson.

Søndag cementerede Vejle Boldklub sin førsteplads med en hjemmesejr på 2-1 over FC Helsingør.

Dermed er Vejle på 56 point, hvilket er 11 flere end nummer tre, Sønderjyske, der er det nærmeste hold, der kan true Vejles oprykning.

Også Hvidovre ligner en oprykker efter lørdagens sejr på 3-0 over netop Sønderjyske. Den sendte Hvidovre op på 52 point.

Vejle kom til kampen med tre uafgjorte på stribe, men holdet satte hurtigt sagerne på plads mod Helsingør.

Allerede efter syv minutter førte Vejle med 2-0 på scoringer af russeren German Onugkha og albaneren Arbnor Mucolli.

Onugkha satte sidste fod på et kontraangreb, og mindre end to minutter senere udnyttede Mucolli en friløber efter en graverende forsvarsfejl.

Med godt ti minutter tilbage fik udeholdet nyt håb med reduceringen fra Callum McCowatt, der kælede bolden ind fra kanten af feltet efter et hjørnespark, men tættere kom Helsingør ikke på point.

På fredag venter topbraget mellem Hvidovre og Vejle, og her kan Vejle faktisk sikre oprykning definitivt.

I bunden af 1. divisions oprykningsspil sejrede Vendsyssel FF med 2-1 hjemme over Næstved.