Den Gamle Dame var strid mod allerede plagede Cremonese - Sent mål sikrede Juve-triumf

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Den Gamle Dame var strid mod allerede plagede Cremonese - Sent mål sikrede Juve-triumf

Opdateret
Den Gamle Dame var strid mod allerede plagede Cremonese - Sent mål sikrede Juve-triumf
Den Gamle Dame var strid mod allerede plagede Cremonese - Sent mål sikrede Juve-triumf Marco BERTORELLO / AFP
En scoring i overtiden fra Arkadiusz Milik gav Juventus den syvende sejr i træk i ligaen, da den Gamle Dame slog US Cremonese, der er truet af nedrykning, mens Juventus konsoliderede deres plads i Serie A-top fire.

Værterne kom ind til kampen på jagt efter deres første sejr i ligaen i denne sæson, og de startede positivt med masser af boldbesiddelse på Juventus' banehalvdel. Den Gamle Dame kom dog gradvist ind i kampen og var tæt på at bryde dødvandet efter en forsigtig første halve time, da Fabio Miretti krøllede et langskud tæt forbi stolpen.

På trods af en stor mangel på skarphed på den sidste tredjedel af banen fortsatte begge hold med at forsøge at finde en vej mod en scoring før pausen. Den største mulighed tilfaldt Juventus' Filip Kostić, som sendte et flabet forsøg få centimeter forbi den fjerneste stolpe, mens Marco Carnesecchi blot kunne se på i Cremonese-målet.

Massimiliano Allegri gjorde brug af sin udskiftningsbænk tidligt i anden halvleg, hvor han indskiftede både Federico Chiesa og Moise Kean. De ændringer havde næsten en øjeblikkelig effekt, og Juventus kom to gange tæt på inden den hele time. Først fik Miretti et nærgående forsøg viftet væk af Carnesecchi, inden Federico Gatti sendte en giftig flugter forbi mål.

På trods af det voksende pres fra gæsterne var Cremonese uhyggeligt tæt på at tage en chokerende føring med 20 minutter tilbage, da Cyriel Dessers sled sig fri og ramte stolpen fra en skarp vinkel.

Denne forskrækkelse gav Juventus fornyet energi til de sidste 10 minutter, og efter at Carnesecchi først havde afvist Kean med en imponerende redning fra tæt hold, så dukkede Arkadiusz Milik pludselig op som en trold af en æske og polakkens snedige frispark fladt ved nærmeste stolpe knuste både Cremoneseses hjerter samt deres modstand under de sidste minutter af kampen.

Kampstatistikker
KampstatistikkerFlashscore