Danskere spiller fremtrædende rolle i Club Brügge-storsejr fredag

Både Philip Zinckernagel og Andreas Skov Olsen kom på måltavlen.
Både Philip Zinckernagel og Andreas Skov Olsen kom på måltavlen.VIRGINIE LEFOUR/BELGA/AFP
Club Brügge hænger på i toppen efter en knusende sejr på 6-1 over RWD Molenbeek.

Fredag aften var Club Brügge storfavoritter til at vinde over upåagtede RWD Molenbeek. Molenbeek er dog et stærkt hjemmehold og har flere gange i løbet af sæsonen drillet nogle af de store hold, når de har spillet på hjemmebane.

De kunne dog intet stille op mod et sprudlende Club Brügge-mandskab, der tog teten fra kampens første fløjt, og det var blandt andet takket være to danskere i hopla.

Allerede efter ni minutters spil leverede danske Philip Zinckernagel en assist til brasilianeren Igor Thiago, som sendte en tidlig 1-0-føring i nettet.

Blot fire minutter senere var rollerne byttet om, da Igor Thiago fandt Philip Zinckernagel, og den tidlgere SønderjyskE-spiller bragte gæsterne fra Brügge foran med 2-0.

Club Brügges anden dansker i startopstillingen, Andreas Skov Olsen, ville også være med, og i overtiden af første halvleg bragte han Club Brügge på 3-0.

I anden halvleg kom der ikke flere danskerscoringer, men Club Brügge endte med at vinde kampen med hele 6-1, og de holder derfor fast i deres placering i top-6. De er dog stadig 11 point efter Royale Union SG på førstepladsen.

Danske Casper Nielsen tørner normalt også ud for Club Brüggen, men den 29-årgie dansker udgik med en skade i sidste weekenden og var derfor ikke til rådighed i kampen mod Molenbeek.