Danske håndboldkvinder tromler over Tjekkiet i Golden League

Danske håndboldkvinder tromler over Tjekkiet i Golden LeagueProfimedia
De danske håndboldkvinder ser skarpe ud i Golden League i Holland. Lørdag vandt Jesper Jensens mandskab for anden gang af lige så mange mulige i testturneringen, da det blev det til en komfortabel sejr på 33-23 over Tjekkiet.

Danmark vandt over de norske europa- og verdensmestre i torsdags, og i den henseende var Tjekkiet ingen skræmmende modstander.

Det tog lige et par minutter for Danmark at komme i omdrejninger, men da der først blev trådt på speederen, og tjekkerne samtidig testede sit holds bredde, var niveauforskellen stor.

Ved pausen var forspringet vokset til 18-13, og hvis det danske hold havde haft brug for det, kunne føringen nok også godt have været endnu større. Det forhindrede en portion tekniske fejl.

Spændingen kom aldrig tilbage i opgøret.

Dertil var Danmark for stærke i begge ender af banen. Danmarks test af et 5-1-forsvar udviklede sig positivt, som opgøret skred frem, og Althea Reinhardt havde en fornuftig dag i målet.

"Vi havde fokus på vores forsvar i dag, og det gik fint. De lavede kun ti mål i anden halvleg, og det kan vi være meget tilfredse med", siger Jesper Jensen til TV2 Sport efter sejren.

Når Danmark spillede med tempo i angrebsspillet, kastede det stort set hver gang en oplagt målchance af sig. Så længe der ikke var tale om straffekast, var træfsikkerheden også høj hos de danske spillere.

Danmark lukker testturneringen i Holland med en dyst mod hjemmeholdet søndag klokken 17.