Dansk golfspiller misser første sejr på DP World Tour i Sydkorea

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dansk golfspiller misser første sejr på DP World Tour i Sydkorea

Dansk golfspiller misser første sejr på DP World Tour i Sydkorea
Dansk golfspiller misser første sejr på DP World Tour i SydkoreaProfimedia
Danmarks sejr nummer 47 på DP World Tour - tidligere European Tour - var søndag inden for rækkevidde i den sydkoreanske by Incheon.

I en tæt finalerunde trak golfspilleren Marcus Helligkilde det korteste strå i duellen med erfarne Pablo Larrazabal.

Den 39-årige spanier gik sidste runde i fem slag under par og sluttede samlet 12 slag under.

Det var to slag bedre end Helligkilde, der dermed missede sin første sejr på DP World Tour og må tage til takke med en andenplads, som er karrierens bedste resultat på det niveau.

Det så allerede lovende ud for danskeren, da han lørdag spillede sig op på en delt femteplads og dermed var i spil til karrierens største triumf.

Tre birdies på de første seks huller søndag gjorde kun chancerne bedre, men en dobbelt bogey på hul syv satte ham tilbage.

Yderligere tre birdies bragte ham igen helt op i det sjove selskab, men så blev en bogey på hul 16 dyr for Helligkilde. Han havde den førende spanier inden for rækkevidde, da han missede en birdie og sit efterfølgende putt for par.

Samtidig blev Larrazabal noteret for endnu en birdie, og så var der pludselig tre slag fra spanieren ned til de nærmeste konkurrenter.

Forspringet smed han ikke, og uden alt for meget sved på panden kunne Larrazabal køre sejren hjem - spanierens ottende på golftouren.

Søren Kjeldsen har også haft en fornuftig uge i Sydkorea. Han endte som næstbedste dansker på en delt 32.-plads, mens syv andre danskere blev elimineret tidligere i turneringen.

/ritzau/