Conference League kamp suspenderet efter Aberdeen fans kastede snebolde mod finsk keeper

Confeerence League kamp suspenderet efter Aberdeen fans kastede snebolde mod finsk keeperProfimedia
Aberdeens Europa Conference League-opgør med det finske hold HJK Helsinki blev midlertidigt suspenderet på grund af dårligt vejr... efter at de medrejsende skotske fans var blevet advaret om ikke at kaste snebolde mod modstanderens målmand.

Helsinki var foran 2-1 i anden halvleg mod Aberdeen, der allerede var slået ud af turneringen, da tilhængere bag målet begyndte at kaste snebolde mod Helsinki-målmand Niki Maenpaa.

Stadionspeakeren opfordrede dem til at stoppe, og insisterede på, at kampen kunne blive stoppet, hvis de fortsatte.

Skooterne udlignede 11 minutter inde i anden halvleg, men dommeren valgte derefter at stoppe kampen midlertidigt og sendte spillerne i omklædningsrummet på grund af de ekstreme vejrforhold.

Fans inde på stadion blev tvunget til at vente i omkring 10 minutter, da en sneplov blev kørt ind for at forbedre situationen på banen.

Spillerne kom derefter tilbage til banen for at fuldføre kampen, mens sneen fortsatte med at falde i den finske hovedstad.

Og forholdene forblev forfærdelige indtil det sidste, mens de to hold forsøgte at at kæmpe med den stærkt nedsatte sigtbarhed. Kampen endte i øvrigt 2-2.