Bosnien aflyser venskabskamp mod Rusland

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Bosnien aflyser venskabskamp mod Rusland
Inter´s og Bosnien´s  Edin Dzeko har været meget kritisk omkring en venskabskamp mod Rusland
Inter´s og Bosnien´s Edin Dzeko har været meget kritisk omkring en venskabskamp mod RuslandAFP
Efter voldsom kritik fra spillere og ledere har Bosnien valgt at udsætte en venskabskamp i fodbold mod Rusland

Planerne for en landskamp som skulle finde sted i Skt. Petersburg dagen før VM starter (den 19. november) blev annonceret for to måneder siden, men blev med det samme mødt med øredøvende kritik fra nogen af de største bosniske fodboldstjerner.

"Jeg er imod at spille denne kamp. Jeg er altid for fred. Forbundet kender min mening, siger Edin Džeko til det bosniske medie. Desværre er det ikke mig, der træffer beslutningerne om, hvem Bosnien & Herzegovina skal spille mod, men jeg har min holdning, som er klar, og som ikke inkluderer at spille denne kamp, mens uskyldige lider", sagde Bosnien´s utvivlsomt største stjerne Edin Dzeko, der til dagligt spiller i italienske Inter.

Planerne om venskabskampen faldt heller ikke i god jord hos midtbanespilleren Miralem Pjanic, der tidligere har spillet for Juventus og FC Barcelona. "Det er ikke en god beslutning. Jeg er mundlam, sagde han ifølge dpa til bosniske medier. I det nationale fodboldforbund ved de, hvad min holdning til det her er", sagde Pjanic.

Den pro-russiske bosniske serbiske politiker, Milorad Dodik, sagde ellers i september at han havde forsikret den russiske præident Vladimir Putin om, at kampen ville finde sted som planlagt. Rusland er suspenderet fra at deltage i alle UEFA og FIFA turneringer i kølvandet på invasionen af Ukraine. Bosnien kvalificerede sig ikke til VM-slutrunden i Qatar.