Blandet dag for danskerne i Thailand: Kjærsfeldt videre - Blichfeldt og Antonsen ude

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Blandet dag for danskerne i Thailand: Kjærsfeldt videre - Blichfeldt og Antonsen ude

Line Kjærsfeldt ved Badminton DM  i Esbjerg i 2022.
Line Kjærsfeldt ved Badminton DM i Esbjerg i 2022.Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Flere danskere var i aktion torsdag formiddag, men det gik dog ikke lige godt for alle.

Anders Antonsen var i anden runde af Thailand Masters oppe imod japanske Kenta Nishimoto, der ligger nummer 14 på verdensranglisten. Antonsen, der selv ligger nummer 17 på verdensranglisten, gav sin modstander kamp til stregen, men det var desværre ikke nok.

I første sæt vandt Nishimoto 23-21, selvom Anders Antonsen havde en sætbold ved stillingen 20-21.

Danskeren holdt niveauet oppe i andet sæt, hvor han var foran fra start til slut og vandt stensikkert sættet 21-14.

Desværre viste japaneren sig for stærk i tredje sæt. De to spillere fulgtes fint ad frem til stillingen 8-8, hvorefter Nishimoto begyndte at trække fra. Sættet endte derfor med 21-16 til japaneren, der derfor er videre til kvartfinalen i turneringen.

Det er tredje turneringen i træk, at Antonsen ryger ud i anden runde.

Kjærsfeldt vandt og Blichfeldt trak sig

Det gik heller ikke som håbet for Mia Blichfeldt, der desværre var nødt til at trække sig mod sin Kinesiske modstander Han Yue.

Blichfeldt fortalte efterfølgende til TV 2 SPORT, at hendes krop har været presset af de mange kampe på kort tid.

”Jeg mærkede ingenting i går, men i dag gjorde det ondt igen. Jeg er ikke bekymret, men jeg tror bare, at min krop begynder at sige fra, og det skal jeg lytte til”, fortalte Blichfeldt.

Der kom dog en positiv historie fra Thailand, da danske Line Kjærsfeldt spillede sig i kvartfinalen efter et højdramatisk tredje sæt.

Kjærsfeldt tabte snævert første sæt med 21-19 til indiske Ashmita Chaliha. I andet sæt var hun dog suveræn og vandt med 21-13. Kampen skulle derfor afgøres i tredjesæt, og det blev en sand neglebider.

Danskeren startede sættet flot og kom foran 3-0 og 6-3, men inderen blev ved med at hænge på. De to spillere fulgtes herefter ad hele vejen op til 20-19, hvor Kjærsfeldt fik den første matchbold. Det lykkedes hende dog ikke at udnytte den.

Inderen og danskeren skiftedes næsten herefter til at have matchbolde, uden at udnytte dem. Inderen havde fem matchbolde, men det var på Line Kjærsfeldts fjerde matchbold, at danskeren langt om længe fik afgjort kampen til 29-27.

Danskeren er derfor klar til kvartfinalen, hvor Han Yue venter.