Bestyrelsesformand rasende efter Malmø-spillere varmede op i underbukser som del af ritual

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bestyrelsesformand rasende efter Malmø-spillere varmede op i underbukser som del af ritual

Bestyrelsesformand rasende efter Malmø-spillere varmede op i underbukser som del af ritual
Bestyrelsesformand rasende efter Malmø-spillere varmede op i underbukser som del af ritualProfimedia
Malmø FFs bestyrelsesformand Anders Pålsson var rasende, da han i forbindelse med klubbens træningslejr i spanske Estepona blev vidne til at en række af klubbens helt unge spillere som en del af et indvielsesritual måtte varme op i underbukser og GPS-vest.

Malmø FF's opvarmning ved sidste træning under lejren i spanske Estepona var speciel. Truppens nye unge spillere løb rundt på græsset kun iført underbukser og GPS-vest.

Det var Nils Zätterström, Elison Makolli, Zakaria Loukili, Otto Rosengren og Adrian Skogmar, der skulle starte træningen afklædt.

Efter et par minutter fik spillerne shorts og trøjer af holdlederen Daniel Möller. De gennemførte derefter resten af ​​træningen fuldt påklædt.

Ifølge træner Henrik Rydström havde det relation til et indvielsesritual.

"Vi vidste, at de har deres ritualer. Men jeg vidste ikke, at de ville gøre dette. Det er godt for gruppen. Det er vigtigt for at komme ind i gruppen. Jeg har været med på hold, hvor man ikke havde nogen form for indvielsesritual, og så tror jeg, det er sværere for de nye at komme ind."

Men nu har Rydström og sportsdirektør Daniel Andersson fået klar besked af bestyrelsesformanden efter at sponsorer, der var på besøg i træningslejren blev vidne til det bizarre optrin.

"Det handler ikke om, hvorvidt det kom ud eller ej. Det handler om, at det ikke er noget, vi skal blive ved med at gøre. Spillerne er ansat og har deres ansættelseskontrakter, og ved, hvordan de skal opføre sig, siger Pålsson til Fotbollskanalen.

"Derudover er de på en arbejdsplads, selvom de tilfældigvis er i Spanien. Dette er ikke i overensstemmelse med vores værdier, og de er blevet informeret om dette. Jeg har talt med Daniel (Andersson, sportsdirektør) om dette, og det vil ikke ske igen."

Pålsson ønsker heller ikke, at lignende ting skal ske "bag lukkede døre".

"Jeg blander mig ikke i, hvad spillerne laver privat. Men normale introduktioner af nye spillere, som jeg har været en del af, i omklædningsrummet, er muligvis, at man præsenterer sig selv og siger et par ord. Måske til et middagsselskab synger nogen en sang – og det skal vi ikke tage fra dem. Men det, der skete dernede, det skal vi ikke fortsætte. Det er anakronistisk og minder mig om fordums kostskoler. Det er ikke det, vi gør i Malmö FF."