Benzema og Varane med i den franske VM-trup - Ingen Meslier, men til gengæld gamle Giroud

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Benzema og Varane med i den franske VM-trup - Ingen Meslier, men til gengæld gamle Giroud

Deschamps har udtaget de spillere, der skal hive VM hjem til Les Bleus i Qatar.
Deschamps har udtaget de spillere, der skal hive VM hjem til Les Bleus i Qatar.FRANCK FIFE / AFP
Onsdag kom det frem, at Karim Benzema på grund af en skade ikke havde trænet med i Real Madrid få timer før udtagelsen af den franske VM-trup, men de franske landsholdsfans kan ånde lettet op. Stjerneangriberen er meldt klar.

Den drønfarlige angriber er med i den trup, som landstræner Didier Deschamps onsdag aften har udtaget.

Der er dermed gode chancer for at Karim Benzema, der for nylig vandt Ballon d'Or, er med, når Frankrig og Danmark brager sammen i gruppespillet i Qatar.

Han har ellers ikke spillet særlig meget for Real Madrid på det seneste. En muskelskade har betydet, at han i perioden siden 22. oktober blot har spillet 26 minutter i klubbens fem kampe.

Den 34-årige angriber har i de seneste år været et målmonster uden lige for Real Madrid, og Didier Deschamps håber formentlig på, at det samme bliver tilfældet for Frankrig under VM.

Landstræneren har desuden udtaget Raphaël Varane fra Manchester United.

Forsvarsspilleren har siddet ude i klubbens seneste to Premier League-kampe på grund af en skade. Men det er øjensynligt ikke værre, end at han forventes at blive klar til VM.

I 2018 var Paul Pogba og N'Golo Kanté afgørende figurer på den centrale midtbane i Frankrigs VM-triumf, men ingen af de to er med i år. De døjer således begge med skader.

Det er ikke utænkeligt, at den centrale midtbane i stedet skal besættes af Real Madrid-duoen Aurélien Tchouaméni og Eduardo Camavinga.

Blandt de 25 navne på Didier Deschamps' liste er desuden store og selvskrevne navne som Kylian Mbappé, Hugo Lloris og Dayot Upamecano.

Der er også blevet plads til bundrutinerede Olivier Giroud og Steve Mandanda. Der er fortsat en åben plads i den franske trup. Den skal være besat inden mandag.

Frankrig møder Danmark ved VM den 26. november.

Frankrigs spillertrup ved VM

Målmænd: Alphonse Areola (West Ham), Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Rennes)

Forsvarer: Lucas Hernardez (Bayern München), Theo Hernandez (AC Milan), Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain), Ibrahima Konaté (Liverpool), Jules Koundé (Barcelona), Benjamin Pavard (Bayern München), William Saliba (Arsenal), Dayot Upémencano (Bayern München), Raphael Varane (Manchester United)

Midfielders: Eduardo Camavinga (Real Madrid), Youssouf Fofana (Monaco), Matteo Guendouzi (Marseille), Adrien Rabiot (Juventus), Aurelien Tchouameni (Real Madrid), Jordan Veretout (Marseille)

Forwards: Karim Benzema (Real Madrid), Kingsley Coman (Bayern München), Ousmane Dembelé (Barcelona), Olivier Giroud (AC Milan), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain), Christopher Nkunku (RB Leipzig)