Bayern tilkæmper sig førsteplads med sene mål mod Hertha

Gnabry kom på måltavlen
Gnabry kom på måltavlenProfimedia
Bayern München er tilbage, hvor klubben plejer at være, nemlig i spidsen for Bundesligaen.

Bayern udnyttede Borussia Dortmunds pointtab i spillerunden ved at slå Hertha Berlin med 2-0 hjemme, og dermed tager Bayern førstepladsen fra Dortmund, der kun havde duksepladsen i en enkelt runde i denne ombæring.

Bayern skabte fint med chancer, men først midtvejs i anden halvleg kom det forløsende mål.

Joshua Kimmich løftede bolden ind i feltet, hvor Serge Gnabry kastede sig frem og headede Bayern i front uden chance for Herthas danske keeper, Oliver Christensen.

Kimmich var i forrygende spilhumør, og ti minutter senere lavede han en endnu smukkere assist til Kingsley Coman, der nemt kunne score til 2-0.

Hertha skabte absolut intet i kampen, og på den baggrund var Bayerns sejr helt fortjent.

Den bringer Bayern op på 62 point, et point mere end Dortmund, der fredag spillede 1-1 ude mod bundholdet Bochum.

Dermed ligger Bayern til at vinde sit 11. mesterskab på stribe.

Herta ligner mere og mere en nedrykker. Holdet ligger sidst i ligaen med seks point til redning.