Barcelona-træner om CL-chance: Svært at være positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Barcelona-træner om CL-chance: Svært at være positiv

Barcelona-træner om CL-chance: Svært at være positiv
Barcelona-træner om CL-chance: Svært at være positivAFP
FC Barcelona risikerer onsdag aften at ryge ud af Champions League allerede i gruppespillet for anden sæson i træk.

Faktisk har Barcelona brug for et mindre mirakel for at leve videre i den bedste turnering, da storklubben er ude, hvis Inter lever op til favoritværdigheden og slår tjekkiske Viktoria Plzen i Milano.

- Jeg bryder mig ikke om at tale om mirakler. Vi har et lille håb, selv om vi befinder os i en meget ukomfortabel situation. Oddsene er imod os, men uventede ting kan ske, siger Barcelona-træner Xavi Hernandez ifølge Reuters.

- Jeg er altid positiv, men når skæbnen ikke længere er i ens egne hænder, er det svært at være positiv. Det er logisk og menneskeligt.

Bayern München er med sine maksimale 12 point allerede sikker på at avancere fra gruppe C, og Inter er tæt at være videre i kraft af sine syv point foran Barcelona med fire point.

Inter er bedre end Barcelona indbyrdes, og derfor skal Barcelona samle flere point end Inter for at slutte blandt gruppens to bedste.

Inters kamp begynder klokken 18.45, og derfor kan Barcelona være ude allerede inden kickoff på hjemmebane mod Bayern München klokken 21.

Det får dog ingen indflydelse for Barcelonas motivation, pointerer Xavi.

- Uanset hvad der sker i Milano, skal vi vise, at vi kan konkurrere med Bayern. Det er vi ekstremt motiverede for at vise.

- Vi vil komme ud med samme intensitet som mod Villarreal og Athletic Bilbao. Vi skal kunne matche Bayern, siger Xavi blandt andet med henvisning til de seneste ligakampe, der blev vundet med henholdsvis 3-0 og 4-0.

Skulle Barcelona ryge ud af Champions League, ligger holdet dog til at blive nummer tre, hvilket giver en plads i Europa League efter nytår.

- Ender vi i Europa League, vil vi kæmpe som løver for at vinde den, understreger Xavi.

I sidste sæson blev Barcelona slået ud af Europa League-kvartfinalen af Eintracht Frankfurt, der siden vandt turneringen.

/ritzau/