"Balkan-stilen" skal frem i svensk naboopgør: Danskerne forventer "vild krig" i EM-brag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

"Balkan-stilen" skal frem i svensk naboopgør: Danskerne forventer "vild krig" i EM-brag

"Balkan-stilen" kan blive nøglen i svensk naboopgør: Danskerne forventer "vild krig" i EM-brag
"Balkan-stilen" kan blive nøglen i svensk naboopgør: Danskerne forventer "vild krig" i EM-bragRitzau
De danske håndboldkvinder forventer en vild krig mod Sverige i den sidste gruppekamp, der kan blive altafgørende for Danmarks EM-chancer og hvor mange points man får med over i mellemrunden.

Sverige står med to sejre i gruppen bedst, men vinder Danmark opgøret, kommer man som minimum til mellemrunden med to point som de to andre hold, der går videre, og i bedste fald får Danmark fire point med over. Taber Danmark, får man nul point med til mellemrunden.

Danmark og Sverige har det med at spille tætte kampe, og de to hold minder meget om hinanden. Begge ønsker kampe i højt tempo og med stor fysik i forsvaret. Derfor forventer stregspiller Sarah Iversen også, at netmaskerne kommer til at blafre mindre end i opgørene mod Slovenien og Serbien.

Danmark og Sverige har spillet mange tætte kampe mod hinanden
Danmark og Sverige har spillet mange tætte kampe mod hinandenFlashscore

"Jeg tror, det bliver en kamp med færre mål, end vi har set indtil videre. Det bliver en forsvarskamp, for det er to hold, der rigtig gerne vil dække hårdt op", lyder det fra Ikast-stregen.

"Vi skal have Balkan-stilen med"

Højrebacken Mette Tranborg er en af dem, som kan rive bolden i nettet uden at skulle helt tæt ind på forsvaret. I den anden ende af banen tror hun dog, at danskerne kan kyse naboerne lidt med hårde tacklinger, som det også lykkedes mod Serbien.

"Vi skal tage noget af den intensitet med, som vi viste mod Serbien, for det er noget af det, jeg tror, vi kan slå svenskerne på. Vi skal have lidt af Balkan-stilen med og være vilde og intense, for det, synes de ikke, er fedt", tror jeg, siger hun.

Ud over at der er ekstremt vigtige point til mellemrunden på spil for begge hold, så er det også noget helt særligt at spille mod Sverige. "Der er bare noget med kampene mellem Sverige og Danmark. Jeg synes, vi altid har spillet nogle sindssyge kampe mod Sverige", lyder det fra Sarah Iversen.

"Det er en vild krig, fordi vi kender hinanden så godt. Næsten hele deres hold spiller i den danske liga eller har været forbi. Det er en mental krig, der foregår samtidig med selve spillet inde på banen. Det bliver meget specielt. "