Anders Antonsen efter flot kamp: At vinde i to sæt er jeg sindssygt stolt af

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Anders Antonsen efter flot kamp: At vinde i to sæt er jeg sindssygt stolt af

Anders Antonsen efter flot kamp: At vinde i to sæt er jeg sindssygt stolt af
Anders Antonsen efter flot kamp: At vinde i to sæt er jeg sindssygt stolt afIda Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
På en hård dansk dag ved VM i badminton, kunne Anders Antonsen glæde sig over at avancere til tredje runde der afvikles torsdag.

Efter en flot sejr i to sæt, var det en glad Anders Antonsen, der kom i mixed-zone efter kampen. Blandt andet, fordi det var en sværere modstander end i første runde.

”Det er klart, at jeg skulle spille noget bedre, end jeg skulle i mandags. Det synes jeg også, at jeg gjorde. Der er momenter af noget, der kan blive rigtigt godt, men også noget skarphed, der kan blive bedre”, sagde danskeren efter mødet med Ng Tze Yong.

Det var i øvrigt første gang,  de to spillere mødte hinanden.

Der var dog nogle ting der irriterede Antonsen efter kampen.

”Der var nogle fejl ud over sidelinjerne, men det var også en god modstander. At vinde i to sæt er jeg sindssygt stolt af”.

Antonsen vedkender sig dog , at det kan være svært helt at eliminere fejl på dette niveau og er overordnet set glad for indsatsen.

”Især første sæt var virkeligt intenst. Jeg er nede med en sætbold, men får alligevel nappet sættet. Sindssygt fed kamp”.

Netop sætbolden til Ng Tze Yong, gav Antosen lidt stof til eftertanke.

”Jeg prøver at bevare roen og tænke på den næste bold. Bare fjerne følelserne fra det og tænke, hvad jeg skal gøre for at være succesfuld i denne situation”, siger Antonsen, der dog medgiver, at det kan være svært i de afgørende situationer.

Ved flere af  danskerens matchbolde i andet sæt, viste Antonsen også evner i det mentale spil. Blandt andet ved at skifte fjerbold og tage en tår vand. Til den del af spillet siger danskeren til Flashscore.

”Jeg nyder det derinde. Jeg tager det stille og roligt og vil bare have så meget tid som muligt”.