Anders Antonsen udgår med skade i Japan Open - Ville ikke gamble med VM-deltagelse

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Anders Antonsen udgår med skade i Japan Open - Ville ikke gamble med VM-deltagelse

Opdateret
Anders Antonsen måtte udgå ved stillingen 18-18 i første sæt.
Anders Antonsen måtte udgå ved stillingen 18-18 i første sæt.AFP
Den danske badmintonstjerne Anders Antonsen har opgivet at spille videre ved World Tour-turneringen Japan Open.

Torsdag morgen dansk tid måtte Antonsen trække sig i første sæt af andenrundekampen mod hjemmebanehåbet Kodai Naraoka ved stillingen 18-18.

Kort inden havde Antonsen haft en medicinsk pause, men modtog reelt ikke behandling. Efter at have spillet en enkelt duel mere måtte den tydeligt besværede aarhusianer opgive at spille videre.

Det fik den fjerdeseedede japaner til at knytte næven til stor frustration for Anders Antonsen. Efterfølgende undskyldte japaneren sin opførsel over for Antonsen.

Danskeren vandt Korea Open i sidste uge, og han indledte torsdagens kamp som en spiller, der havde tænkt sig at række ud efter en turneringssejr mere.

Efter en meget jævnbyrdig indledning på første sæt fik Antonsen tiltvunget sig et overtag og oparbejdede et forspring på 17-13. Herfra begyndte de problemer, der fik Antonsen til at trække sig en håndfuld minutter senere.

Antonsen er dog ikke bekymret for sin deltagelse ved VM, der finder sted om mindre end en måned. Det skriver han på Instagram:

"Jeg gik ind til kampen med ømhed i min adduktor (gruppe af muskler ved lysken red.). Det blev værre i løbet af sættet, og i sidste ende gav det ikke mening at fortsætte. VM på hjemmebane venter lige om hjørnet, og jeg ville ikke gamble med min deltagelse."

"Jeg havde desværre ikke andet valg end at trække mig ved 18-18 i første sæt. Jeg tror på, at jeg kommer mig hurtigt, og det kun er en mindre skade denne gang. Tak for alle beskederne og jeres støtte", skriver Antonsen.

Herredoublen med Kim Astrup og Anders Skaarup har også trukket sig fra turneringen. De to spillere gik aldrig på banen torsdag til deres kamp i anden runde, mens herredoublen med Jeppe Bay og Lasse Mølhede gik på banen og tabte til et indisk par.

Senere torsdag skal også Viktor Axelsen i aktion i anden runde af Japan Open.