Daniel Ricciardo glæder sig til comeback ved USA's Grand Prix

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Daniel Ricciardo glæder sig til comeback ved USA's Grand Prix
Ricciardo er på vej tilbage
Ricciardo er på vej tilbage
Reuters
Daniel Ricciardo vil være tilbage på banen ved weekendens USA's Grand Prix i Austin efter at have misset fem løb med en brækket hånd, bekræftede den australske kører onsdag.

Ricciardo pådrog sig skaden under træningen til Hollands Grand Prix i august og blev erstattet hos AlphaTauri af newzealænderen Liam Lawson.

"Det er godt at være tilbage. Min hånd har det meget bedre, og simulatoren var en nyttig måde at teste den på," sagde han i en løbsoptakt.

"Jeg testede den i ugen op til Qatar, men jeg følte ikke, at den var helt på toppen, så jeg brugte resten af ugen i Storbritannien, hvor jeg brugte mere tid i simulatoren, og jeg nåede til et punkt, hvor jeg følte mig klar til at køre.

"Min generelle kondition er fin, da jeg fortsatte med at træne så meget, som jeg kunne, selvom jeg selvfølgelig ikke kunne gøre meget med min venstre hånd eller arm i et stykke tid."

Red Bull-ejede AlphaTauri ligger sidst i konstruktørernes stilling, men Lawson tog deres hidtil bedste placering i 2023 med en niendeplads i Singapore i sidste måned.

Ricciardo kom til teamet i juli som erstatning for den afgåede hollandske kører Nyck de Vries og er allerede blevet bekræftet til 2024.

"Det var helt sikkert frustrerende at se de sidste par løb, især fordi jeg var nået til et sted, hvor jeg var så klar til at køre igen, og så kørte jeg to løb og var nødt til at trykke 'pause' igen," sagde Ricciardo.

"Men faktisk gik tiden uden racerløb ret hurtigt.

"Den nuværende bil har udviklet sig en del, siden jeg sidst kørte i den, men simuleringen var nyttig for at få en idé om, hvad ændringerne og opdateringerne har givet.

"Jeg mærkede en lille smule af deres effekt, men det er en af de ting, som jeg først tror, at jeg vil mærke fuldt ud, når jeg kommer på banen."