Argentinas utrættelige midtbane-dynamo: "Vi er født til at lide"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Argentinas utrættelige midtbane-dynamo: "Vi er født til at lide"

Argentinas utrættelige midtbane-dynamo: "Vi er født til at lide"
Argentinas utrættelige midtbane-dynamo: "Vi er født til at lide"Profimedia
Der er stor lettelse og glæde hos de argentinske spillere og hos landstræneren efter VM-guldet. Men det var tæt på at gå galt undervejs mod Frankrig i finalen.

Foran 2-0 og i fuld kontrol smed Argentina næsten det hele væk i VM-finalen mod Frankrig. Frankrig udlignede til 2-2 og tvang opgøret ud i forlænget spilletid, hvor argentinerne igen smed en føring på 3-2 væk.

Efter 3-3 i den forlængede spilletid vandt Argentina i den efterfølgende straffesparkskonkurrence. Hele dramaet gav god mening for midtbanespilleren Rodrigo De Paul, som mener, at argentinerne er vant til, at tingene ikke kommer let i livet.

"Vi er født til at lide, og vi skal lide hele livet, men jeg kommer aldrig til at glemme det her. Jeg synes, at vi er de retfærdige vindere."

"For at blive mestre skal man slå de seneste mestre, og det gjorde vi. Det her er en glæde, jeg ikke kan forklare", siger Rodrigo De Paul til landsholdets Twitter-kanal.

Lionel Scaloni, Argentinas landstræner, er først og fremmest stolt over at have ført nationen til VM-triumfen. "Det er ikke sunket ind endnu. Men jeg vil gerne fortælle folk, at de skal nyde det her, for det er et historisk øjeblik", siger Lionel Scaloni.

Han er på linje med sin loyale midtbaneslider, der har spillet samtlige kampe ved VM. "Vi er vant til at have op- og nedture. Vi er vant til, at den slags sker for os. At man tager imod nogle slag."

"Lige nu er det en utrolig nydelse at være på toppen, hvor vi er. Det er noget unikt", siger landstræneren.

Sidste år førte Scaloni også Argentina til Copa America-titlen med en finalesejr over Brasilien. Det er vel og mærke i Scalonis første cheftrænerjob.