Udfordringer med lønloftet kan tvinge San Francisco 49ers til at trade Brandon Aiyuk

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Udfordringer med lønloftet kan tvinge San Francisco 49ers til at trade Brandon Aiyuk

Brandon Aiyuk kan være fortid i San Francisco
Brandon Aiyuk kan være fortid i San FranciscoProfimedia
En uge efter at have tabt Super Bowl LVIII har rygterne svirret omkring San Francisco 49ers. 'Niners er i en svær situation med kontrakter her i foråret, og Brandon Aiyuk ser ud til at kunne blive et offer for det.

Med de store kontrakter, som 49ers har givet til spillere som Christian McCaffrey, George Kittle, Trent Williams, Fred Warner og Nick Bosa, er pengene ved at slippe op i San Francisco Bay Area, om ikke andet for en stund.

I hvert fald når det kommer til store kontrakter, og det er præcis, hvad Brandon Aiyuk kræver af de tabende Super Bowl finalister i NFL, som ser ud til at tage et negativt 'cap space' på 3,7 millioner dollars med ind i 2024.

Aiyuk spiller stadig på en rookie-kontrakt, men er 49ers' største våben i pasningsspillet, og den tidligere Arizona State Sun Devil ønsker at blive betalt derefter.

Handler med Deebo Samuel og George Kittle er ikke særligt attraktive økonomisk for 49ers på grund af de "døde penge", de ville få med dem (omkring 22 millioner dollars for Samuel og 19 millioner dollars for Kittle).

Udfordringer for 49'ers ligger i, at Deebo Samuel tjener omkring 24 mio. dollars, og derfor vil Aiyuk, der statistik er bedre end Samuel, som minimum kræve end bedre kontrakt end sin holdkammerat.

Hvis Aiyuk ikke bliver betalt af 49ers og ikke får sin ønskede handel, hvis dette er tilfældet, truer den 25-årige Aiyuk, der netop har registreret den bedste sæson i sin karriere med 1.342 receiving yards og 7 touchdowns, med en at lave en 'holdout', der på mange måder kan oversættes med en strejke.