Den 32-årige forsvarsstjerne Aaron Donald indstiller NFL-karrieren

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Den 32-årige forsvarsstjerne Aaron Donald indstiller NFL-karrieren
Donald har forladt banen for sidste gang.
Donald har forladt banen for sidste gang.Profimedia
En af NFL's bedste forsvarsspillere gennem tiden har spillet sin sidste kamp i ligaen.

Los Angeles Rams-stjernen Aaron Donald, der tre gange er blevet kåret til årets forsvarsspiller i NFL, skriver på X, at han indstiller karrieren efter ti år i ligaen.

"Gennem hele min karriere har jeg givet alt på fodboldbanen både fysisk og psykisk. Jeg har dedikeret alle 365 dage om året til at blive den bedst mulige spiller, jeg kunne blive," lyder det fra 32-årige Donald.

Forsvarsstjernen kom ind i ligaen i 2014, da Los Angeles Rams valgte ham med valg nummer 13 i draften.

Fra dag et leverede Donald på banen, og han blev i sin første sæson kåret til den bedste forsvarsspiller blandt førsteårsspillerne.

Han spillede hele sin karriere for Los Angeles Rams og var en holdets helt store stjerner, da man i 2022 vandt Super Bowl efter en sejr over Cincinnati Bengals i finalen.

"Jeg har respekteret spillet som ingen anden, og jeg er velsignet over at kunne slutte min NFL-karriere i den samme klub, som jeg startede i," skriver Donald.

" Ikke mange spillere får mulighed for at vinde Super Bowl og slutte karrieren i samme klub, som man startede i. Det vil jeg aldrig tage for givet."

32-årige Donald gjorde i mange år livet surt for modstanderens quarterback, som han jagtede fra sit udgangspunkt på den defensive linje.

111 sacks og 500 tacklinger er forsvarsstjernen i alt noteret for i sine ti år i ligaen.

Ud over Donald i 2017, 2018 og 2020 blev kåret til årets forsvarsspiller, blev han i alle sine ti år i ligaen udvalgt til NFL's årlige all star-kamp, Pro Bowl.

Derudover blev han otte gange valgt til årets hold i NFL.

Senest i den forgangne 2023-sæson, der altså blev Donalds sidste i ligaen.