AC Horsens-chef om Tengstedt: Jeg er 100 % overbevist om at han nok skal lykkes i Benfica

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

AC Horsens-chef om Tengstedt: Jeg er 100 % overbevist om at han nok skal lykkes i Benfica

AC Horsens-chef om Tengstedt: Jeg er 100 % overbevist om at han nok skal lykkes i Benfica
AC Horsens-chef om Tengstedt: Jeg er 100 % overbevist om at han nok skal lykkes i BenficaBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Niels Erik Søndergård tvivler ikke på sin tidligere spillers kvaliteter, selvom Casper Tengstedt ved første øjekast kan virke lidt ligeglad. Det handler dog blot om en tro på egne evner udtaler sports- og talentchefen i AC Horsens til Flashscore.dk.

Casper Tengstedts flotte transfer til Benfica vækker naturligt glæde i hans tidligere klub AC Horsens. Klubbens sports- og talentchef Niels Erik Søndergård siger til Flashscore, at de er glade på Tengstedts vegne. Adspurgt om hvorvidt det lå i kortene at Tengstedt skulle få den kometkarriere han har fået siger, Søndergård:

”Vi havde bestemt forventet at Casper kunne blive en profil i Rosenborg og i Eliteserien, men hastigheden det er sket med er måske lidt overraskende. Det havde vi nok ikke set komme”.

Tengstedt spillede hos den Gule Fare på leje i sæsonen 2020-21, og blev efterfølgende købt fra af kontrakten med FC Midtjylland, og var på en permanent kontrakt på Nordstern Arena Horsens, der dengang hed CASA Arena, i den efterfølgende sæson.

”Vi kunne alle se hans potentiale. Spørgsmålet var om mellemskridtet til en klub som Rosenborg var en god idé. Det viste det sig så at være”, siger Søndergård som giver Tengstedt følgende skudsmål som angrebstype.

”Casper er ret uimponeret, og kan virke lidt ligeglad. Det beror sig dog på at han hviler i sig selv, og har tillid til egne evner”, og Søndergård fortsætter: ”Han har en medfødt til at lave mål, placere sig rigtigt, og god med både fødderne og hovedet. Det man kan kalde en rigtig måltyv”.

Tengstedt skal nu overføre sine evner til den helt store scene, når hans hjemmebane fremover hverken hedder Nordstern Arena Horsens eller Lerkendal, men derimod Estadio da Luz, med plads til lige under 65.000 tilskuere. Niels Erik Søndergård er ikke i tvivl om at han nok skal blive en succes hos de 37-foldige portugisiske mestre.

”Jeg tror 100 % på at han nok skal lykkes dernede. Uden at vide det, er jeg sikker på at klubben og Casper sammen har lagt en god plan. Han skal nok bruge noget tilvænning, og træder nok ikke direkte ind i startopstillingen”, afslutter Søndergaard.

Tengstedt bliver holdkammerat med den danske VM-spiller Alexander Bah, og senere onsdag forventes Andreas Schjelderup også at blive præsenteret som ny Benfica-spiller.