Valencia-spiller profiterede på brøler og uddelte straks opmuntring: Ved, hvordan det er

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Valencia-spiller profiterede på brøler og uddelte straks opmuntring: Ved, hvordan det er

Marc-André ter Stegen vil formentlig hurtigt forsøge at glemme mandagens opgør, hvor den tyske keeper lavede en gigantisk fejl.
Marc-André ter Stegen vil formentlig hurtigt forsøge at glemme mandagens opgør, hvor den tyske keeper lavede en gigantisk fejl.Profimedia
Selvom de mandag var konkurrenter, var Valencia-angriber Hugo Duro ikke sen til at give Marc-André ter Stegen et klap på skulderen, efter Barça-målmanden havde foræret spanieren en scoring med en stor fejl udenfor eget felt.

Det så ikke kønt ud for Marc-André ter Stegen, da gæsterne fra Valencia CF mandag aften fik udlignet på udebane mod FC Barcelona.

For på Estadi Olímpic Lluís Companys bevægede den 32-årige tyske målmand sig ud fra sit straffesparksfelt for at håndtere en lang bold fra gæsterne, men det blev lige frækt nok, da den ellers så fodrappe tysker forsøge at chippe bolden hen over en fremstormende Hugo Duro.

I stedet kunne den 24-årige angriber med fortid i Real Madrid tæmme bolden med brystet og trille den i et tomt mål til 1-1. Men Duro var kort efter scoringen forbi sin tyske modstander, og det var absolut ikke for at hovere.

”Jeg henvendte mig til ter Stegen for at give ham hånden og opmuntre ham, vi er professionelle, vi er mennesker, og vi fejler også. Jeg kommer selv fra et meget dårligt år, så jeg ved, hvordan han kunne have haft det i dét øjeblik,” fortæller Duro efter kampen ifølge Mundo Mestalla.

Det endte lykkeligt for ter Stegen, for selvom Barça kort tid efter Duros scoring endda kom bagud, da Pepelu omsatte et straffespark, reddede den polske superangriber Robert Lewandowski kastanjerne ud af ilden i anden halvleg med et hattrick.

Dermed tog Barcelona en vigtig sejr i kampen om at tage andenpladsen i årets La Liga, hvor ærkerivalerne fra Real Madrid alt andet lige ser ud til at løbe med guldet. Sølvet kæmper Barça om med årets sensation, et andet catalonsk hold i form af Girona.

For Valencias vedkommende var nederlaget måske et forventeligt knæk i jagten på en billet til europæisk fodbold i næste sæson. Værst af alt må Valencia dog undvære målmand Giorgi Mamardashvili, der blev udvist for at tage bolden med hånden udenfor eget felt.

Rubén Barajas Valencia-tropper har gang i en imponerende sæson og indtager i øjeblikket ottendepladsen i La Liga, lige præcis udenfor de europæiske pladser, efter det i sidste sæson med nød og næppe blev til overlevelse med en placering som nummer 16.

Scoringen mandag var nummer 12 i La Liga i denne sæson for Hugo Duro, der i seneste sæson blot nettede en enkelt gang i La Liga for Los Che, der i næste spillerunde tørner sammen med Deportivo Alavés hjemme på Mestalla, i en kamp hvor Baraja altså må undvære Mamardashvili.