Champions League - Sådan gik det: Ancelotti og Real napper uafgjort i München

Vinicius Jr. udlignede til slutresultatet
Vinicius Jr. udlignede til slutresultatet AFP
Første semifinale mellem de to, europæiske giganter spilles tirsdag aften på Allianz Arena. Et opgør mellem to af de allerstørste klubber i europæisk fodbold, og med masser af interne opgør, såsom mødet mellem de to, engelske wunderkids og barndomsvenner Jamal Musiala for hjemmeholdet og Jude Bellingham for Real Madrid. Også de to, særdeles målfarlige spillere ved navn Harry Kane og Vinicius Jr. kan med god grund forventes at spille en hovedrolle.

Kl. 23:05 - Læs et mere fyldigt sammendrag af kampen her.

Kl. 22:50 - SLUTFLØJT - Det ender med 2-2 på Allianz Arena. Thomas Tuchel kan ikke føle sig helt tilfreds med det udfald, trods Reals noget mere målsøgende indsats i anden halvleg, for den sejr havde München-holdet absolut mulighed for at tage.

Nu må man dog nok en gang som Bayern-fan sande, at Carlo Ancelotti har kortene på hånden om en lille uges tid i Madrid.

KampstatistikOpta by Stats Perform

Kl. 22:44 - UDSKIFTNING - Rodrygo er blevet erstattet af Joselu. For Bayern er Leroy Sané gået ud til fordel for den noget mere defensivt orienterede Alphonso Davies.

Kl. 22:42 - Nok et straffespark! - Og 2-2! Kim Min-Jae nedlægger klodset Rodrygo, og selvom Modric er kommet på banen, så får Vinicius Jr. lov til at sætte udligningen ind til 2-2.

Kl. 22:38 - Som noget af det første, han foretager sig i kampen, svinger Modric dirigentstokken og sender Vincius igennem til en stor chance. Neuer får dog vappet den til hjørne.

Kl. 22:34 - UDSKIFTNING - Luka Modric kommer på banen for Real Madrid i stedet for Jude Bellingham og Brahim Diaz det samme for Toni Kroos.

Kan Kroatiens lille Mozart løse problemerne for Ancelotti igen?

Kl. 22:29 - Jamal Musiala spræller som friskfanget laks på sin venstrekant, og han giver igen og igen Lukas Vasquez store problemer.

Kl. 22:23 - UDSKIFTNING - Kampen lever for alvor nu. Kane får et giftigt, vinklet forsøg rettet af til hjørne. Kort før er Nacho Hernandez blevet udskiftet til fordel for Eduardo Camavinga.

Kl. 22:20 - Vinicius forsøger at krølle sig igennem Bayerns forsvar, men bliver afvist. Man har ikke fornemmelsen af, at man skal afskrive Real endnu. Det har folk gjort før, og siden ærgret sig over det.

Kl. 22:14 - MÅL - Straffe til Bayern! Jamal Musiala får spændt ben på sig af Reals Vasquez. Det omsætter Harry Kane, nærmest som en selvfølge, til en 2-1 føring. Tuchel har holdt sig en god teamtalk i pausen.

Kl. 22:10 - Leroy Sané får endnu engang en chance, kort inde i halvlegen, og denne gang var der ingen svinkeærinder. Han banker bolden forbi Lunin til en tjep udligning.

Kl. 22:05 - Bolden ruller igen på Allianz Arena

Kl. 21:55 - Noget decideret festfyrværkeri, det kan man ikke beskylde det for at have været. Men endnu en gang har man været vidne til, at Real Madrids blanding af kløgt og effektivitet har sikret dem et mere end glimrende udgangspunkt, inden anden halvleg tager sin begyndelse.

Statistik ved pausen
Statistik ved pausenFlashscore

Kl. 21:47 - PAUSE - 0:1

Kl. 21:44 - Noussair Mazraoui nedlægger Jude Bellingham i modsatte ende, og indtjener et gult kort for det, men Rodrygos forsøg på det følgende frispark bliver rettet af til hjørne.

Kl. 21:41 - Bayern får tiltvunget sig et frispark lige uden foran Reals målfelt. Harry Kane får æren, men tæsker sit forsøg lige netop forbi Neuers højre stolpe.

Kl. 21:33 - Bayern München har ikke mistet tålmodigheden, men fortsætter med at prøve at kombinere sig gennem Ancelottis stramme forsvarskæde. De må dog forholde sig til det faktum, at Real er foran på deres eneste afslutning i kampen.

Kl. 21:25 - Det bliver ikke meget mere klassisk. En brilliant frispilning fra Toni Kroos bringer Vinicius Jr. i helt fri position, og han sender fladt Real på føringskurs.

Kl. 21:14 - Bayern fortsætter med at trykke madrilenerne tilbage, og Harry Kane, der har fået smag for den manøvre, siden sit forrygende mål mod Darmstadt, har allerede prøvet at overliste Lunin med et forsøg fra midterlinjen.

Kl. 21:05 - Leroy Sané var efter under et minuts penge tæt på at give Bayern en drømmestart, men han brænder på Andriy Lunins udstrakte ben. Kort efter har Kane også et tørt hug, der også sidder lige på den ukrainske keeper. Hjemmeholdet har lagt ud i storoffensiv.

Kl. 20.55: Vi er klar med startopstillingerne på Allianz Arena.

"Torfuchs" Thomas Müller spiller intet mindre end sin CL-kamp nummer 150.

Startopstillingen
StartopstillingenFlashscore

De to hold har mødtes hele 26 gange i Europa Cuppen for Mesterhold/Champions League, og 24 af gangene har det været i knockout-kampene. Real er dog i rødglødende form i CL, hvor de er ubesejrede i ti kampe i træk og dertil har de vundet de sidste fem opgør på udebane!

Følg kampens statistikker live her:

Samtidig har Bayern tabt seks ud af de seneste syv kampe mod Real samt opnået en enkelt uafgjort.

H2H
H2HFlashscore

Så hvis Thomas Tuchel formår at vende bøtten mod det spanske kongehold, så vil det være en præstation af de mere mindeværdige. Så er der så også lige et returopgør i Madrid, der venter...

Respekten indbyrdes er dog til stede.

Dommeren i kampen er franske Clement Turpin, der har dømt Real seks gange før i Champions League.