Tuchel: Bayern er klar til den "ekstraordinære" Jude Bellingham

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tuchel: Bayern er klar til den "ekstraordinære" Jude Bellingham

Tuchel er klar til Bellingham og Madrid
Tuchel er klar til Bellingham og MadridProfimedia
Bayern Münchens manager Thomas Tuchel siger mandag, at hans hold er klar til truslen fra den "ekstraordinære" Real Madrid-midtbanespiller Jude Bellingham (20) i deres Champions League-semifinale på hjemmebane i det første opgør.

Tirsdagens opgør mellem de 14-dobbelte vindere Real og Bayern, der har seks Champions League-titler, er den mest spillede semifinale i turneringens historie.

Den engelske midtbanespiller Bellingham, som stadig kun er 20 år, kom til Real Madrid før sæsonstart fra Borussia Dortmund i Bundesligaen.

Bellingham er siden blevet en af Reals vigtigste spillere og anses allerede for at være blandt verdens bedste. Han er deres topscorer i ligaen i denne sæson med 17 mål på trods af, at han mest spiller som midtbanespiller.

Tuchel siger, at Bellingham er "en nøglespiller i en meget offensiv position" for de spanske giganter.

"Jude er ekstraordinær. Han var fantastisk her i Bundesligaen, og hans udvikling viser, hvor stor en personlighed han har, og det er kun muligt med en stor personlighed. Alle, der spiller for Madrid, spiller under presset fra trøjen. Han spiller med presset om at spille for denne klub og alle forventningerne, der er."

"Han håndterer det, som om han aldrig har gjort andet," sagde Tuchel.

"Men vi er godt klar over det og vil forsøge at finde løsninger på det i morgen (tirsdag)."