Flamengo-angriber godkendt til at spille, mens han appellerer sin dopingkarantæne

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Flamengo-angriber godkendt til at spille, mens han appellerer sin dopingkarantæne

Gabriel Barbosa har misset ni kampe, siden han fik karantæne
Gabriel Barbosa har misset ni kampe, siden han fik karantæneReuters
Flamengos angriber Gabriel Barbosa (27) kan genoptage spillet mens han afventer resultatet af en appel af hans karantæne for overtrædelse af antidopingreglerne, sagde Court of Arbitration for Sport (CAS) tirsdag.

Barbosa, bedre kendt som Gabigol, blev suspenderet i to år af en brasiliansk sportsdomstol i marts for forsøg på antidopingsvindel, og karantænen blev regnet fra datoen for overtrædelsen, den 8. april 2023.

Angriberen nægtede anklagerne, og hans klub sagde, at de ville hjælpe spilleren med at appellere til CAS. Der er ikke fastsat nogen dato for appellen.

"Voldgiftspanelet med ansvar for sagen CAS 2024/A/10473 Gabriel Barbosa Almeida v. Uniao & ABCD har udstedt en kendelse, der imødekommer anmodningen om at udsætte udførelsen af den anfægtede afgørelse, som Gabriel Barbosa Almeida har indgivet appel mod," hedder det i CAS-erklæringen.

Barbosa er gået glip af ni kampe, siden han fik karantænen, herunder Flamengos tre Copa Libertadores-kampe. Deres næste kamp er en uafgjort kamp i tredje runde af Copa do Brasil mod Amazonas på onsdag.