Musiala mod Bellingham: En engelsk barndomsdrøm går i opfyldelse

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Musiala mod Bellingham: En engelsk barndomsdrøm går i opfyldelse

Jamal Musiala (billedet) og Jude Bellingham bliver nødt til at glemme deres venskab på tirsdag.
Jamal Musiala (billedet) og Jude Bellingham bliver nødt til at glemme deres venskab på tirsdag.AFP
To unge mennesker i et omklædningsrum, der sidder skulder ved skulder, med øjnene fulde af håb og tillid til en stor karriere som fodboldspiller. Billedet fra fortiden bliver delt tusindvis af gange igen - naturligvis. Det viser nemlig den unge Jamal Musiala og Jude Bellingham: kammerater siden barndommen, og nu superstjerner i Bayern München og Real Madrid forud for den første semifinale i Champions League (Kl. 21:00).

"Jeg ser virkelig frem til kampen mod Real Madrid og det legendariske Bernabeu. To af de bedste hold i Europa mødes her, det er store kampe," sagde Musiala til Sport Bild. Ligesom Bellingham kan den hurtige dribler sætte sit præg på opgøret.

Følg kampen her: Bayern München - Real Madrid

Musiala og Bellingham var engang værelseskammerater på det engelske U15-landshold, og det var ikke kun på fodboldbanen, at de gav alt, hvad de havde i sig.

Uanset om det var på konsollen, i bordtennis eller brætspil, "gjorde de en konkurrence ud af alt", siger  deres tidligere ungdomstræner Kevin Betsy engang. Og de "hadede begge at tabe".

Sådan er det stadig. Men mens Musiala " kun " kan vinde Champions League med Bayern, kan Bellingham vinde the double - og det i sin første sæson i Madrid efter skiftet fra Borussia Dortmund til The Whites.

"Jeg har altid drømt om det"

"Jeg er glad for, at det går så godt for ham. Han er meget selvsikker og går ikke af vejen for store udfordringer", sagde Musiala om sin " gode ven", som er blevet en uundværlig leder i Real:

 "En ny spiller på et hold i et andet land skal normalt vænne sig til tingene først, men jeg var ikke så overrasket over, at det var anderledes med Jude, for jeg kender Judes mentalitet."

Nu spiller de unge venner fra fortiden på den store scene, Bayern mod Real er dermed også duellen mellem Musiala og Bellingham.

"Jude og jeg har altid drømt om at spille kampe som denne, siden vi var børn," siger landsholdsspilleren.

Nu er tiden kommet.