Amatørhold havde flere tilskuere end Bayer Leverkusen: Fejrede oprykning til 3. Bundesliga

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Amatørhold havde flere tilskuere end Bayer Leverkusen: Fejrede oprykning til 3. Bundesliga

Alemannia er på vej op.
Alemannia er på vej op.Profimedia
Amatørholdet Alemannia Aachen havde flere tilskuere tilskuere til sin kamp lørdag mod FC Bocholt i den tyske 4. regionalliga end Bayer Leverkusen havde mod Stuttgart, da oprykningen til de professionelles rækker i 3. Bundesliga blev fejret behørigt.

Aachens oprykningshelte stormede pressekonferencen og gav deres succestræner Heiner Backhaus flere ølbrusere, mens tusindvis af fans fejrede deres tilbagevenden til 3. division i ekstase på banen. Efter elleve år i den regionale liga er Alemania tilbage i professionel fodbold - og nød den store fest i fulde drag.

Alemannia Aachen tabte kampen til Bocholt med 2-1, men det betød ikke så meget for oprykningen var allerede kommet i hus fredag aften, da rivalerne fra Wuppertaler SV tabte deres kamp mod Fortuna Jöln. . 

"Det, der foregik og foregår her, er utroligt. ," sagde forsvarsspilleren Jan-Luca Rumpf, og Backhaus, der dryppede af øl og sved, annoncerede for sjov en straftræning søndag morgen kl. 8.00. Om hans spillere ville have været i stand til det, er tvivlsomt.

Tusindvis af fans fejrede også en spontan fest i byen foran rådhuset og på pubberne i Pontstraße, hvor de fyrede fyrværkeri af og gjorde nat til dag. Omkring 100 Alemanni-fans rejste endda til Kölns Südstadion for at opleve Wuppertal-nederlaget på tæt hold.