Danskernes holdkammerat i Füchse kæmper for karrieren efter ny skrækskade: Ekstremt tungt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Danskernes holdkammerat i Füchse kæmper for karrieren efter ny skrækskade: Ekstremt tungt

Valter Chrintz tager sig til knæet efter sin korsbåndsskade
Valter Chrintz tager sig til knæet efter sin korsbåndsskadeProfimedia
Valter Chrintz, som er holdkammerat med Mathias Gidsel, Lasse Andersson og Hans Lindberg i Füchse Berlin træner hårdt for at holde liv i karrieren efter et langt og udmattende skadesforløb

Tidligere på foråret gjorde svenskeren Chrintz comeback efter 15 måneders skadesfravær. Efter to knæoperationer og en lårskade var guldhelten fra EM 2022 klar til at spille igen.

Comebacket varede i fem kampe, før den næste ulykke indraf, da Chrintz i en kamp for Potsdam (hvor han udlejet til fra Füchse Berlin) pådrog sig en ny korsbåndsskade og beskadigede menisken og det indre ledbånd.

Nu venter en ny genoptræningsperiode for Chrintz, der har kontrakt med Füchse Berlin frem til sommeren 2026.

"Tomhed er nok det rigtige ord at bruge til at udtrykke den følelse, jeg har haft de sidste par dage," skrev Chrintz selv på Instagram kort efter skaden.

Mens Chrintz genoptræner, lader de svenske landsholdsspillere op til sommerens OL. En af spillerne i truppen, Max Darj, som også spiller i Füchse Berlin lider med Chrintz.

"Jeg er bare ked af det, og alle tanker går til ham Jeg håber, han samler mod til sig, begynder at tænke fremad, selvom det er svært. Jeg håber, han kommer tilbage på det niveau, han ønsker, kan få et normalt liv og også et håndboldliv. Han elsker håndbold", siger han til svenske Expressen. 

Den store stjerne Jim Gottfridsson  vandt EM 2022 sammen med Valter Chrintz. Da han fik at vide, at Chrintz havde pådraget sig en ny skade, kontaktede han den 24-årige fra Åhus.

"Forfærdeligt. Men jeg er sikker på, at hvis der er nogen, der kan komme tilbage, så er det ham. Men jeg synes, man skal lade ham være og lade ham være ked af det. Det er ekstremt tungt, men han vender tilbage. Det er jeg 100% sikker på", siger Gottfridsson.

Chrintz er blevet opereret og er hjemme i Sverige, hvor han nu har startet sin rejse tilbage fra skaden, blandt andet med hjælp fra landsholdets fysioterapeut.

"Han er i gode hænder. Men han skal have lov til at være ked af det for at rejse sig og blive stærk igen", siger Jim Gottfridsson.