ten Hag: Ville have haft Kane til United - Men Højlund kan blive lige så god

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

ten Hag: Ville have haft Kane til United - Men Højlund kan blive lige så god

Højlund får lang snor af ten Hag.
Højlund får lang snor af ten Hag.AFP
Man kan ikke altid få, det man ønsker sig, og Erik ten Hag indrømmer i et interview med Sky Sports, at man gerne ville have haft Harry Kane i sommers, såvel som at han måtte lade Frenkie de Jong slippe gennem fingrene i forrige sæson. Men han tror samtidig, at Rasmus Højlund, som han kalder for "det største talent, der var til rådighed", kan nå de samme højder som Bayern-topscoreren.

Rasmus Højlund har, efter en indkøringsfase, vist sig at kunne leve ganske godt op til de forventninger, der var til ham, da Manchester United sikrede sig ham fra Atalanta for omkring 560 millioner. Og Erik ten Hag fortæller i interview med Gary Neville, der om nogen kender presset i Manchester United, at de er "særdeles godt tilfredse" med danskeren.

"Det er sandt, at med Harry Kane, så ville du få 30 mål pr. sæson. Men jeg er sikker på, at Højlund kan komme derop. Jeg ser ham træne hver dag, og han havde en lang stime, hvor han scorede mål hele tiden. Samtidig har han også haft problemer med fysikken, hvilket er helt normalt for en ung spiller," siger ten Hag.

Højlund har allerede oplevet at blive kåret til månedens spiller i verdens dyreste liga, såvel som at han er blevet den yngste spiller, der nogensinde har scoret seks kampe i træk i Premier League.

Højlund leverede en pragtkamp mod Aston Villa, blandt andet.
Højlund leverede en pragtkamp mod Aston Villa, blandt andet.AFP/Opta by Stats Perform

"Men spillere som Højlund, Alejandro Garnacho og Kobbie Mainoo skal have tid. Det er ikke fair at forvente, at de skal nå deres topniveau i en så tidlig alder," tilføjer ten Hag i forhold til nogle af de andre, unge talenter på holdet, som til tider har knebet med at finde frem til topformen.

Han fremhæver igen også det pres, der er for at vinde hver eneste kamp, når man er en af verdens største klubber.

"Det kræver et særligt mindset, men jeg ser en angriber, der allerede har bevist sig på dette niveau og som har et ekstremt stort potentiale. Men man skal have tålmodighed," siger ten Hag.

Højlund og Uniteds næste udfordring er ude mod Crystal Palace på mandag.