Engelsk Serie A-angriber udsat for racisme efter europæisk nederlag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Engelsk Serie A-angriber udsat for racisme efter europæisk nederlag

Tammy Abraham har spillet 11 engelske landskampe med tre scoringer til følge.
Tammy Abraham har spillet 11 engelske landskampe med tre scoringer til følge.Francesco Pecoraro/Getty Images via AFP
Efter Romas Europa League-semifinalenederlag til Bayer 04 Leverkusen er holdets engelske angriber, Tammy Abraham, blevet udsat for både racisme og dødstrusler på sine sociale medier.

Det var lidt af en direktør, Romas 26-årige engelsk spydspids Tammy Abraham torsdag aften brændte, da det italienske hovedstadsmandskab på hjemmebane led et 2-0-nederlag til brandvarme Bayer 04 Leverkusen i Europa League-semifinalen.

Fra få meters afstand sendte den forhenværende Chelsea-angriber, der i slutningen af seneste sæson rev sit forreste korsbånd over, bolden over et ellers fuldkommen frit mål. Og afbrænderen har altså fået det værste frem i såkaldte Roma-fans på sociale medier.

Således har den 26-årige englænder i løbet af fredagen været udsat for adskillige racistiske angreb på sin Instagram-konto, hvor han endda også har modtaget dødstrusler, ligesom englænderens partner og søn ligeledes er blevet angrebet. Det skriver Gazzetta dello Sport lørdag.

Som resultat har Abraham, der i 2021 tilsluttede sig Roma og straks leverede en stor sæson med 27 scoringer inden en svær anden sæson fulgte sidste år med blot ni mål, lukket for kommentarsporet på sin profil.

Efter nederlaget på eget græs torsdag, ser det svært ud for Daniele De Rossis romerske tropper, der skal forsøge at vende tomålsefterslæbet i returopgøret, der altså spilles i Leverkusen, hvor Xabi Alonsos ubesejrede mandskab sigter efter finalen.

Søndag venter en svær opgave hjemme på Stadio Olimpico for Tammy Abraham, danske Rasmus Kristensen og resten af Roma. Her kommer Juventus nemlig på besøg. Mens gæsterne fra Torino kæmper med om medaljerne, skal Roma fortsat tage sig i agt for holdene under sig i kampen om europæiske pladser.