6 som base, 10 for det ekstraordinære: Flashscore introducerer karakterer til spillere

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
6 som base, 10 for det ekstraordinære: Flashscore introducerer karakterer til spillere
Opdateret
Nu kan du få detaljeret karaktergivning af de enkelte spillere i mere end 80 turneringer.
Nu kan du få detaljeret karaktergivning af de enkelte spillere i mere end 80 turneringer.
AFP/ Flashscore
Hvordan præsterede en bestemt spiller i den kamp, han var involveret i? Var det en succes,  en gennemsnitlig præstation eller var det til dumpekarakter? Det kan du nu nemt danne dig et overblik over. Flashscore introducerer nemlig en ny funktion, der er baseret på de individuelle statistikker for fodboldspillere i mere end 80 turneringer. Baseret på en stor mængde indsamlede, statistiske data tildeles deres præstationer en samlet bedømmelse.

Spillerbedømmelserne og spillerbilleder kan, udover på vores hjemmeside også ses via vores Android App. Om få uger vil funktionen også være tilgængelig i iOS.

Grundkravet for at få tildelt en karakter er, at spilleren skal bruge mindst ti minutter på banen, eksklusiv forlænget spilletid. Hver fodboldspiller starter automatisk med en startkarakter på 6.

Det maksimale, i tilfælde af en helt ekstraordinær præstation (f.eks. Erling Haalands fem mål mod Leipzig), er 10.

Karaktererne udregnes altid med én decimal og fremgår af kampstatistikkerne direkte i fanebladet Opstillinger. Karaktererne opdateres et par minutter efter slutfløjt i kampene.

Den endelige karaktergivning vil primært blive påvirket af individuelle statistikker.

Hver af dem har en vis værdi, som kan være positiv og tilføje ekstra tiendedele (mål, skud på mål, vellykkede afleveringer, vundne dueller, vellykkede defensive tacklinger), men det kan selvfølgelig også være negativt - hvilket igen bringer karakteren ned (fejl, modtagne kort, tabte dueller).

Hver spiller har selvfølgelig sine egne opgaver på banen, og logisk set er forskellige statistikker essentielle for en målmand i forhold til en midtbanespiller. Differentiering af positioner er derfor en af de faktorer, som systemet tager højde for.

Det samme gælder holdstatistikker, som for eksempel antallet af skud på mål og kampens slutresultat.

Du kan blive overrasket over at opdage, at en fodboldspiller i dette karaktersystem sjældent ender med en samlet karakter, der er lavere end den indledende 6.

Hvis de gør det, indikerer det normalt en virkelig ekstraordinær fejl: Det kan f.eks. være at modtage et rødt kort, begå et straftespark eller bare at have leveret en rigtig dårlig og fejlfyldt præstation.

Karaktergivningen
Flashscore

 

Spillerbedømmelserne på Flashscore vil dække de øverste og næstbedste rækker i England, Tyskland, Spanien, Italien, Frankrig, Holland, Belgien og mange andre lande, såvel som Champions League, Europa League, Conference League eller endda Copa Libertadores i Sydamerika.

Eksempel på vurdering af spillere:

Spillerbedømmelser
Flashscore
Omtaler