Tennis Tracker: Zverev og polsk verdensetter triumferer på hjemmebaner

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Tennis Tracker: Zverev og polsk verdensetter triumferer på hjemmebaner
Opdateret
Zverev vil forsøge at afslutte en imponerende uge med stil i dag.
Zverev vil forsøge at afslutte en imponerende uge med stil i dag.
Reuters
Når vi bevæger os ind i den sidste del af ugen, vil både Alexander Zverev og Stan Wawrinka håbe på at undgå chokresultater i deres respektive finaler. I mellemtiden genoptages spillet i Warszawa, hvor Iga Swiatek nærmer sig en plads i finalen i det, der har været en stop-start-uge for verdens nummer et.

Kl. 17:05 - En anden lokal favorit, tyskeren Alexander Zverev (26) kunne fejre en triumf på hjemmebane i Hamburg, da han slog Laslo Djere (28) 7-5, 6-3 på en time og 50 minutter. 

Alexander Zverev - Laslo Djere
Livesport

Kl. 15:51 - Elisabetta Cocciaretto (22) har vundet sin første titel på WTA Touren efter at hun slog Clara Burel (22) 7-5, 4-6, 6-4 på vej mod sin turnerings-sejr i Lusanne i Schweiz.

Kl. 14:52 - Iga Swiatek (22) har gjort det! Den polske verdensetter vandt også dagens anden kamp, denne gang mod Laura Siegemund (35) 6-0, 6-1 og kunne dermed krones som sejrinde foran et ellevildt publikum ved Warszawa Open

Iga Swiatek - Laura Siegemund
Livesport

Kl. 13.39 - Der ligger en travl dag foran Iga Swiatek (22) i Warszawa, hvor hun allerede er tilbage på banen efter at hun slog belgieren i Yanina Wickmayer (33) i semifinalen 6-1, 7-6 i semifinalen, hvor hun blev presset hårdt i andet sæt. Nu venter Laura Siegemund (35) finalen, som allerede er i gang.  

Eiga Swiatek - Yanina Wickmayer
Livesport

Kl. 9:17 - Vi har et resultat fra natten i Atlanta, da Aleksandar Vukic gik videre til finalen, hvor han skal møde Taylor Fritz. Vukic besejrede Ugo Humbert med cifrene 3-6, 7-6 (7-2), 7-5.

Kl. 7:40 - Godmorgen og velkommen til lidt af en finaledag på Flashscore! Der er således flere store finaler at se frem til i Hamborg, Kroatien og Schweiz, mens spillerne fortsætter deres forberedelser til US Open.

Dagens højdepunkter på ATP-touren, som vi skal holde øje med, kommer fra Hamborg, hvor Alexander Zverev møder Laslo Djere, og Kroatien, hvor Stan Wawrina møder Alexis Popyrin.

Mens Swiatek håber på at booke sin plads i finalen i Warszawa, har hun i øjeblikket en føring på et sæt, da spillet blev tvunget til at stoppe ved 6-5, 5-5.