Alex Zverev forud for BMW Open München 2023: "Jeg mangler stadig 1-2 procent".

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Alex Zverev forud for BMW Open München 2023: "Jeg mangler stadig 1-2 procent".
Zverev glæder sig til at prøve kræfter med typer som Holger Rune, der kan blive hans semifinalemodstander.
Zverev glæder sig til at prøve kræfter med typer som Holger Rune, der kan blive hans semifinalemodstander.
Profimedia
Den tyske førstemand i tennis, Alexander Zverev, har haft et par svære måneder. Efter sin skade ved French Open 2022 måtte han holde en lang pause, og siden januar har han kæmpet for at finde formen. For nylig kunne tilskuerne dog se nogle præstationer, der giver håb om, at han snart kan vende tilbage til sine bedste præstationer: Han tabte to gange til Daniil Medvedev med helt små marginaler. Ifølge Zverev mangler han stadig 1-2 procent for at vinde sådan en kamp igen, sagde han i et interview med Sky Sport forud for BMW Open München 2023.

Han har måske allerede nu muligheden for at spille og vinde en af disse "topkampe" igen i München, for sammen med  elitespillere som Holger Rune og Taylor Fritz spiller også med ved ATP 250-turneringen i Bayern.

Planen for BMW Open München 2023: Få succes og kravl opad på verdensranglisten 

Alexander Zverev er seedet som nummer 3. Et privilegium, som han ikke altid har nydt på det seneste. "

I de sidste par år har jeg altid været seedet top-4 eller top-5," forklarede han i optakten til Tysklands tredjestørste tennisturnering: "Nu skal jeg spille mod fyre som Medvedev, Alcaraz eller Djokovic i 3. eller 4. runde, hver gang. Hvis jeg havde vundet en af kampene i Indian Wells eller Monte Carlo, ville jeg have haft chancen for at komme højt op på ranglisten igen. Jeg mangler kun de sidste 1-2 procent for at vinde sådan en kamp."

Zverev kritiserer medierne

Den olympiske mester var dertil kritisk over for den måde, som hans interviews blev anvendt af medierne.

Således er der blevet skrevet ting, som han "aldrig har sagt i sit liv". Han henviste til situationen med Nadal sidste år. Zverev havde udtalt, at han havde holdt med Nadal, men pressen tolkede det som om, at han havde sagt, at han ville have vundet French Open, hvis det ikke havde været for skaden.

"Hvis mine ord ikke bliver vendt, så er jeg altid meget glad for at være åben," meddelte den 25-årige:"Men hvis mine ord oftere bliver fortolket i den retning, der passer pressen, eller som kan gøres til en historie, så vil jeg på et tidspunkt også bare være politisk korrekt og sige, hvad alle andre siger."

Zverev træder ind i turneringen i München i ottendedelsfinalen onsdag efter at have fået en walkover i 1. runde. Han kan tidligst møde Rune i semifinalen, Fritz først i finalen.