Over and out i Miami: Rune besejret med egne våben af stabil amerikaner

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Over and out i Miami: Rune besejret med egne våben af stabil amerikaner
Over and out i Miami: Rune besejret med sine egen våben af stabil amerikaner
Over and out i Miami: Rune besejret med sine egen våben af stabil amerikaner
Profimedia
Holger Rune er færdig ved ATP Masters 1000 turneringen i Miami efter at han tabte i fjerde runde til amerikaneren Taylor Fritz med cifrene 6-3, 6-4.

Det var første gang, at Rune, der er nummer otte i verden, mødte Fritz, som aktuelt er nummer ti. For få uger siden var Fritz helt oppe på femtepladsen.

Amerikaneren leverede den bedste præstation i en kamp, der aldrig nåede de store spillemæssige højder. Dermed har han udsigt til at møde verdensetteren, Carlos Alcaraz, der dog lige skal vinde sin kamp i fjerde runde først.

Rune havde muligheden for at bryde i kampens første parti, men han oversatsede med forhånden og fejlede. I stedet brød Fritz til 2-0 efter to danske dobbeltfejl. Rune slog dog hurtigt tilbage, og med klogt spil udlignede han til 2-2.

Første sæt var lidt urytmisk, hvor ingen af spillerne kontinuerligt præsterede godt. Det blev dog udslagsgivende, at Rune ved stillingen 3-4 begik en stribe fejl og blev brudt.

Derefter servede Fritz sættet hjem til 6-3. Amerikaneren tog momentum med ind i andet sæt, og da Rune samtidig virkede lidt modløs, blev den unge dansker brudt fra start til 0-1. Så var der pludselig lang vej til sejren.

Især fordi Fritz havde spillet sig op efter den lidt ujævne start. Han servede stærkt og spillede i det hele taget solidt, og Rune måtte kigge langt efter sine muligheder.

Rune fik aldrig en chance for at bryde tilbage, og i stedet servede Fritz sejren hjem til 6-4.

Dermed har danskeren også overstået forårets store hardcourt turneringer i USA og kan nu fokusere på grus-sæsonen, der begynder i april med Monte Carlo Masters som det foreløbige højdepunkt.