Holger Rune kommer godt fra land i Miami: Tager overbevisende sejr mod ungarer

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Holger Rune kommer godt fra land i Miami: Tager overbevisende sejr mod ungarer
Holger Rune er klar til tredje runde af Miami Open, efter han natten til lørdag sikkert besejrede ungarske Márton Fucsovics.
Holger Rune er klar til tredje runde af Miami Open, efter han natten til lørdag sikkert besejrede ungarske Márton Fucsovics.
Profimedia
Holger Rune er planmæssigt videre til tredje runde i Miami Open efter en fokuseret og rolig indsats.

Det står klart, efter at den 7.-seedede dansker natten til lørdag dansk tid slog ungarske Márton Fucsovics i to sæt med 6-3, 7-5 i sin første kamp i dette års udgave af ATP Masters 1000-turneringen.

Som nummer otte i verden var Holger Rune favorit på vej ind til opgøret mod Fucsovics. Den ungarske nummer 74 i verden kan dog på dagen levere en god fight.

Danskeren spillede solidt - uden for alvor at folde sig ud - i en kamp, hvor det sprudlende duelspil udeblev. Rune var dog generelt ovenpå og kom igennem kampen helt uden at blive brudt i sine servepartier.

Kampen startede dog en smule blødt fra danskerens side.

I sit første serveparti kom han under pres, men overlevede en Fucsovics-breakbold.

I næste parti var Rune anderledes skarp og brød ungareren efter en række gode servereturneringer.

Første sæt tog danskeren 6-3 efter to servegennembrud.

I andet sæt tog de to spillere sig af deres egne servepartier frem til stillingen 6-5 til Rune, hvor Fucsovics skulle holde serv for at holde sig inde i kampen.

Her formåede danskeren at bide sig fast i ungarerens serveparti, og ved stillingen 30-40 havde Rune kampens første matchbold.

Her slog danskeren til med det samme.

På en ellers stærk Fucsovics-serv fik Rune bolden i spil, og da ungareren gik til nettet, lykkedes det Rune at fremprovokere en fejl med et slag ned i fødderne på sin modstander.

Dermed kunne danskeren trække sig sejrrigt ud af det første møde mellem de to.

I tredje runde venter den 31.-seedede argentiner Diego Schwartzman på 30 år, som er en særdeles erfaren spiller med blandt andet en French Open-semifinale bag sig.

Holger Rune har haft en lidt svingende start på året efter sin forrygende afslutning på 2022, hvor han slog halvdelen af top-10 på vej mod en triumf i Masters 1000-turneringen i Paris.

Australian Open sluttede i fjerde runde for Rune, og for nylig røg han ud i tredje runde i Indian Wells efter nederlag til Stan Wawrinka.