Tennis Tracker: Danskerne er ude af Davis Cup efter brasiliansk øretæve

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Tennis Tracker: Danskerne er ude af Davis Cup efter brasiliansk øretæve
Opdateret
Holger Rune skal revanchere sig lørdag.
Holger Rune skal revanchere sig lørdag.
Lars Møller/Ritzau Scanpix
Otte nationer spiller deres sidste kampe i Davis Cup-finalens gruppespil i dag, og to af turneringens sværvægtere, Australien og USA, skal vinde, hvis de vil være sikre på at gå videre til ottendedelsfinalerne.

Kl. 20:33  - Finland har slået USA ud af Davis Cup! Emil Ruusuvuori besejrede Tommy Paul 7-6(1), 6-4 og gav dermed finnerne en uindtagelig 2-0 føring, samtidig med at de sikrede sig en plads i finalen i november.

Kl. 19:27  - Matthew Ebden og Max Purcell vandt komfortabelt 6-2, 6-4 over Marc-Andrea Huesler og Dominic Stricker  i doublen, da de vandt 3-0 over Schweiz og dermed sikrede sig en plads i Davis Cup-finalen.

Kl. 19:00 - Både Alexander Bublik, Alex De Minaur og Jiri Lehecka har alle vundet deres kampe ved Davis Cup lørdag. 

Dannske Elmer Møller fik pyntet på Danmarks nederlag ved Davis Cup, da han slog brasilianske Marcelo Demoliner.

Kl. 16:26 - Det er gået ganske forfærdeligt for danskerne ved Davis Cup både fredag og lørdag. Særligt Holger Rune har haft problemer. Holger Runes mor Aneke Rune har lørdag eftermiddag fortalt, at den skade i ryggen, som har drillet den danske stjerne på det seneste, stadig er et stort problem. Det kan du læse mere om her.

Kl. 08:33 - Davis Cup fortsætter også lørdag, hvor de to danskere Holger Rune og August Holmgren skal forsøge at rette op på fredagens halvskidte præstation.

Kl. 08:24 - Hej og velkommen til dækningen af dagens tennis, som begyndte med, at Sofia Kenin (24) slog Emma Navarro (22) 6-2, 5-7, 6-4 og nåede dermed finalen i San Diego Open.

I finalen skal hun møde Barbora Krejcikova (27), som vandt 3-6, 7-5, 6-2 over Danielle Collins (29).

Højdepunkter fra Krejcikova vs Collins
Flashscore