Se Danmarks karakterer: Forsvarsspillere skilte sig ud trods dansk nederlag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Se Danmarks karakterer: Forsvarsspillere skilte sig ud trods dansk nederlag
Se Danmarks karakterer: Forsvarsspillere skilte sig ud trods dansk nederlag
Se Danmarks karakterer: Forsvarsspillere skilte sig ud trods dansk nederlag
Profimedia
Danmark tabte lørdag med 1-2 mod de forsvarende franske verdensmestre.

Selvom det blev til et nederlag mod Kylian Mbappé og hans franske holdkammerater, så var der flere fine præstationer på det danske hold, særligt i bagkæden. 

Herunder giver Flashscore News et bud på karaktererne til de danske spillere. 

Karakterskala, 1-10:

1: Dumpet kamp.

 2: Skidt kamp.

 3-4: Under niveau.

 5-6: Godkendt kamp.

 7-8: Stærk kamp.

 9: Fremragende kamp.

 10: Perfekt kamp.

Minimum 15 minutters spilletid. 

KASPER SCHMEICHEL – 6

Fin kamp af den danske keeper, der havde et par flotte redninger og var relativt sikker i sit afspil. Der var også fremragende lange afleveringer undervejs, og Schmeichel var årvågen i et par vigtige situationer. Til gengæld burde Schmeichel have blandt sig mere aggressivt ved franskmændenes andet mål, hvor indlægget stryger tæt forbi mål.

JOACHIM ANDERSEN – 7

Bedste dansker i kampen. Lagde op til Andreas Christensens udlignende mål og var enormt stærk i luften. I enkelte situationer kom Andersen på den forkerte side af Kylian Mbappé, men til gengæld kom Olivier Giroud i menneskehænder overfor Joachim Andersen. Samtidig diskede han op med adskillige fremragende diagonalbolde.

Joachim Andersen var banens bedste dansker i nederlaget til Frankrig.
Opta by Stats Perform

ANDREAS CHRISTENSEN – 7

Scorer Danmarks udlignende mål med et flot hovedstød. Var ganske sikker med bolden for fødderne i det opbyggende spil, som det efterhånden er forventeligt af den danske Barcelona-spiller. Det lyder kynisk, men AC begik et forrygende frispark i første halvleg, da han hev Kylian Mbappé ned i en farlig situation. Et professionelt frispark begået på det helt rigtige tidspunkt.

VICTOR NELSSON – 6

Godkendt præstation af Galatasaray-midtstopperen. Victor Nelsson trådte ofte op i banen og viste aggressivt forsvarsspil. Var samtidig stærk i hovedspillet og slog flere fantastisk tværbolde til Rasmus Kristensen modsat på banen. Til gengæld blev han og Joakim Mæhle overspillet lidt for let ved flere lejligheder, og Nelssons positionering var tæt på at koste dyrt, da han ikke fulgte Andersen og Christensens linje.

RASMUS KRISTENSEN – 6

Var oppe imod en af verdens bedste fodboldspillere, men Rasmus Kristensen løste det faktisk ganske fint. Han vandt kampens første duel med Kylian Mbappé, men som kampen skred frem fik Mbappé overtaget i nogle afgørende situationer. Viste også fine offensive takter, blandt andet med en fræk tunnel på Theo Hernández i starten af kampen.

PIERRE-EMILE HØJBJERG – 5

Det ender som en godkendt kamp, men endnu engang fik Pierre-Emile Højbjerg ikke rigtigt sat sit aftryk på midten af banen. Det startede ellers godt, da Højbjerg fejede Mbappé væk i en nærkamp, men Højbjerg og Eriksen fik aldrig for alvor taget styringen på midten af banen.

CHRISTIAN ERIKSEN – 5

Alt for usynlig. Christian Eriksen er Danmarks ubestridt bedste fodboldspiller, og han er kommet til Qatar i fremragende klubform. Derfor skal Eriksen være meget, meget mere involveret i spillet, end han er. For når han får bolden og bliver retvendt, er kvaliteten tydelig. Flere fine afleveringer blev slået, og som sædvanlig var der stor kvalitet i dødboldene fra Eriksen. Men mod Australien skal Eriksen være mere synlig, end han har været mod Tunesien og Frankrig.

JOAKIM MÆHLE – 4

For tøvende i sit spil. Sidste sommer var Joakim Mæhle en stor profil ved EM, og det var blandt andet på grund af wingbackens frembrusende og kompromisløse løb, både med og uden bold. Det fik Mæhle slet ikke vist mod Frankrig, hvor han flere gange missede tæmninger og aldrig fik udfordret Jules Koundé på den franske højreback. Samtidig blev han, sammen med Nelsson, overspillet i flere omgange. Det er måske en hård dom, men Joakim Mæhle satte barren højt sidste sommer.

JESPER LINDSTRØM – 5

Der blev udvist stort gåpåmod af Jesper Lindstrøm, der flere gange forsøgte sig i de direkte dueller – med blandt succes. Han var tydeligt overmatchet på det fysiske parameter af de franske forsvarsspillere, men han blandede sig godt i spillet og havde en flot afslutning på mål med cirka 20 minutter igen.  

Andreas Cornelius havde en kamp lige til glemmebogen.
Profimedia

ANDREAS CORNELIUS – 3

Blev skiftet ud i pausen efter en temmelig forkølet indsats. Andreas Cornelius kom aldrig til at fungere som opspilsstation, tabte mange af sine direkte dueller, og begik flere kluntede frispark. Fik til gengæld sendt en godkendt afslutning afsted efter et kontraangreb.

MIKKEL DAMSGAARD – 4

Usynlig i stort set hele kampen. Mikkel Damsgaard formåede slet ikke at finde mellemrummene og pladsen til at gøre sig gældende, og det lignede slet ikke den samme spiller, som brændte banen af ved EM sidste år. Lige før sin udskiftning får Damsgaard dog hevet sig på et firtal med en fornem aflevering til en fri Jesper Lindstrøm i feltet, en aflevering der nemt kunne have været kampafgørende. Men der forventes mere af Damsgaard – med rette.

MARTIN BRAITHWAITE – 5

Kom på banen og var et friskt pust i forhold til en stillestående og skidt spillende Andreas Cornelius. Der var gåpåmod og dybdeløb, som blev forsøgt udnyttet. Var tæt på at score med en farlig førstegangsafslutning efter et fint fladt indlæg af Kasper Dolberg. I det hele taget fik Espanyol-spillere noget, blandt andet flere hjørnespark, ud af meget, meget lidt.

KASPER DOLBERG – 5

Viste ligesom Braithwaite fint gåpåmod efter indskiftningen, men Kasper Dolberg havde ikke rigtigt nok tid til at sætte noget stort aftryk på kampen. Han slog dog et rigtig flot indlæg, langs jorden, ind til Braithwaite, som var tæt på at resultere i en dansk scoring. Det kaster et femtal af sig.