Red Bull-boss efter påstand om totaldominans i F1: Vores rivaler kommer stærkt tilbage

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Red Bull-boss efter påstand om totaldominans i F1: Vores rivaler kommer stærkt tilbage
Max Verstappen efter søndagens åbningssejr i Bahrain.
Max Verstappen efter søndagens åbningssejr i Bahrain.
AFP
Det er alt for tidligt at udråbe Red Bull til denne sæsons altdominerende Formel 1-hold efter blot et enkelt grandprix.

Det mener Red Bull-bossen Christian Horner, som afviser den vurdering, der er kommet fra racerkøreren George Russell fra Mercedes.

Efter at Red Bull-kørerne Max Verstappen og Sergio Perez endte som etter og toer i søndagens åbningsløb i Bahrain, kaldte Russell konkurrenten for en sikker kommende verdensmester.

Ifølge Russell bør Red Bull tilmed vinde samtlige af sæsonens 23 Formel 1-grandprixer.

Den favoritvurdering bliver afvist af Christian Horner. Holdchefen hos Red Bull understreger, at åbningsløbet var intenst og nervøst hele vejen igennem, og at meget kunne være gået galt og kan gøre det i fremtiden.

"Vi tager ikke noget for givet. Lad os se, hvordan det går i Jeddah om to ugers tid og Melbourne efter det. Når vi har to eller tre løb under bæltet, så vil vi have et meget bedre billede af styrker og svagheder ved vores bil og konkurrenternes. 23 løb er et maraton. Vi regner fuldt ud med, at vores rivaler kommer stærkt tilbage i de kommende løb," siger Horner ifølge Reuters.

Red Bull vandt 17 ud af 22 løb i sidste sæson. Heraf vandt Verstappen 15 af løbene.

"Det er en fantastisk start, men vi ved også, at vi i løbet af sæsonen er nødt til at blive ved med at udvikle os," siger Verstappen.

Det er aldrig sket i VM-serien, at et enkelt hold har vundet samtlige af sæsonens løb. Verdensmesterskabet er blevet kørt siden 1950 og med langt færre løb end de nuværende 23.

I 1988 vandt McLaren med Ayrton Senna og Alain Prost 16 ud af 17 løb. Dengang brød Ferraris Gerhard Berger med en sejr på Monza-banen den vilde McLaren-stime.