Nadal vil strække sig langt for at genfinde topniveau: Indstillet på at dø for det

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Nadal vil strække sig langt for at genfinde topniveau: Indstillet på at dø for det
Rafael Nadal har tabt fire kampe i streg. Det er ikke sket siden 2009.
Rafael Nadal har tabt fire kampe i streg. Det er ikke sket siden 2009.
Profimedia
Selvom Rafael Nadal har ramt sin værste stime af nederlag i mere end et årti, så er spanieren overhovedet ikke klar til at kaste håndklædet i ringen. Tværtimod er Nadal klar til at gå hele vejen for at komme tilbage på sit topniveau.

Tennisikonet Rafael Nadal kom til ATP Finals i håbet om at vinde turneringen for første gang i karrieren, men i stedet blev han den første af de otte deltagere, der røg ud af turneringen.

Det blev en kendsgerning med tirsdagens resultater, hvor Nadal selv tabte sin anden kamp i gruppespillet med 0-2 i sæt til Felix Auger-Aliassime fra Canada.

Da Casper Ruud senere tirsdag vandt et sæt mod Taylor Fritz, havde Nadal udspillet sin chance i sæsonfinalen, der spilles i Torino.

Den 36-årige Nadal har igen i 2022 døjet meget med skader, og han har set meget slidt ud sidst på året, men han har ikke i sinde at kaste håndklædet.

Skader har også været en del af denne sæson for 36-årige Rafael Nadal.
Flashscore

Han vil tilbage til sit bedste niveau i 2023 og forsøge at forsvare sine grand slam-titler i Australian Open og French Open.

"Jeg har ikke glemt, hvordan man spiller tennis. Jeg skal bare genvinde de positive følelser, min selvtillid og stærke mentalitet, som jeg har brug for, hvis jeg skal være på mit ønskede niveau."

"Jeg ved ikke, om jeg kan nå det niveau igen, men jeg ved, at jeg er indstillet på at dø for det," siger Rafael Nadal på tirsdagens pressekonference i den norditalienske by.

Nadal har tabt sine seneste fire kampe, men kan stadig slutte året med en sejr i den sidste gruppekamp i Torino, hvor Casper Ruud er modstanderen.

Man skal helt tilbage til 2009 for at finde den seneste Nadal-stime med fire nederlag i træk.